2. Black Friday 23 noiembrie - incepem lista cu magazinele? ACTUALIZARE ZILNICA

BLACK FRIDAY - in acest an - 23 NOIEMBRIE


Pe 23 noiembrie on-line-ul romanesc va fi cu ochii pe BLACK FRIDAY. Tot mai multe magazine adopta febra Black Friday, si nici nu mai stii pe unde sa te uiti ca sa prinzi exact oferta care ti se potriveste.
Incerc sa intocmesc o lista cu magazine care ne vor bucura cu cele mai bune DISCOUNTURI, insa marea dezvaluire va avea loc joi, pentru ca multe magazine pastreaza oarecum intr-o umbra de mister strategia aplicata, si, desigur, nu stim dinainte ce produse vor fi aruncate in promotii!
Deci, nu uitati, JOI, voi afisa liste complete, si bannere.

Pana atunci, am o lista provizorie, poate doriti sa va faceti o idee, o strategie.
Toate aceste magazine on-line vor avea DISCOUNT la produse din categoriile IT, electrocasnice mici si mari, produse de ingrijire personala, etc.
O lista completa pot sa va furnizez direct pe e-mail, daca doriti sa-mi scrieti pe adresa de e-mail: smartinsert@yahoo.ro, sau sa va abonati printr-un like la pagina de facebook https://www.facebook.com/Smartinsert
Joi voi incarca si toate bannerele puse la dispozitie de magazinele on-line care ne anunta ca participa la BLACK FRIDAY, spre bucuria noastra!

Pana acuma ar fi:  
- eMAG
- evoMAG
- Clickshop
- IQBox
- Azerty
- ShopU
- LaptopGaraj
- PC Zone

Desigur, lista se va imbogati pana joi, astfel incat vom sti si la ce ore dau startul magazinele, pentru ca, se pare, unii vor incepe la prima ora, imediat ce incepe ziua, iar altii de abia dimineata, la orele 5 sau 6.





URMARITI APROPIEREA ZILEI DE 23 NOIEMBRIE - BLACK FRIDAY

https://www.facebook.com/Smartinsert
https://twitter.com/smartinsert
http://sorishop.blogspot.com

Comentarii

Postări populare