Tableta Xperia Z - cea mai subtire tableta din lume!

Tableta Xperia Z


Tableta Xperia Z

Afişaj HD uimitor de luminos

Tableta Xperia Z este construită cu cele mai recente tehnologii de afişaj de la Sony, pentru cea mai intensă experienţă de vizionare posibilă. 
Afişajul HD Reality de 25,6cm (10.1”) este susţinut de procesorul Mobile BRAVIA Engine 2, care optimizează automat fiecare imagine. În plus, graţie afişajului color complet, fiecare scenă este mai bogată, mai luminoasă şi uimitor de vie.
Tableta Xperia Z
Design portabil

Tableta Xperia Z dispune de un design modern, minimalist, care se bazează pe materiale de cea mai bună calitate şi simetrie în toate direcţiile. Îl numim designul OmniBalance. 
Având doar 6,9 mm şi 495 de grame, tableta Xperia Z este remarcabil de subţire, uşoară şi portabilă – fără a fi însă deloc fragilă. Cu o construcţie rezistentă la apă şi afişaj din sticlă extrem de rezistentă, accesoriul dvs. preferat pentru divertisment vă poate însoţi oriunde. 

Tableta Xperia Z
Putere de categoria grea

Designul exterior elegant al tabletei Xperia Z este completat de cel mai bun hardware în interior. Cel mai recent procesor quad core asincron Snapdragon S4 Pro asigură grafică uimitoare, extrem de rapidă şi o durată impresionantă de utilizare a bateriei. 

Tableta Xperia Z

Divertisment conectat wireless

Tableta Xperia Z nu vă aduce doar cea mai captivantă experienţă de vizionare într-o tabletă. Poate fi folosită şi ca telecomandă universală, permiţându-vă să conectaţi şi controlaţi divertismentul din toată locuinţa. Redaţi muzică printr-o boxă Bluetooth. Schimbaţi canalele pe televizorul HD în timp ce discutaţi pe Tweeter. Partajaţi fotografii pe ecranul mare cu afişarea în oglindă printr-o atingere. Xperia Z este un hub pentru divertismentul la domiciliu, permiţându-vă să interacţionaţi cu reţeaua şi dispozitivele dvs. ca niciodată până acum. Este o tabletă subţire şi uşoară construită pentru performanţe maxime. 
Tableta Xperia Z

Faceţi fotografii şi bucuraţi-vă de chat la calitate HD

Tableta Xperia Z dispune de o cameră foto de 8 megapixeli cu senzor Exmor R pentru dispozitive mobile, care permite realizarea de fotografii clare în orice lumină. Înregistraţi meciurile decisive în clipuri video HD. Bucuraţi-vă de conversaţii extrem de clare pe chat cu amici aflaţi la distanţă. Nu sunteţi expert în setări? Modul Automat superior alege setările pentru dvs., astfel încât nu trebuie decât să fotografiaţi. 

VEZI DETALII Tableta Xperia Z
Prinde si alte oferte SMART pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Smartinsert

Oferta realizata in parteneriat cu evoMAG!

Produse evoMAG.ro

Comentarii

Postări populare