ASUS RT-N56U Black Diamond Dual-Band Wireless-N600 Gigabit Router - cel mai avansat router wireless disponibil

ASUS RT-N56U Black Diamond Dual-Band Wireless-N600 Gigabit Router, support USB Storage, Print and Media Server, IEEE 802.11a/b/g/n

La data publicarii acestui articol se desfasoara campania CRAZY-DAYS, astfel incat acest router are un DISCOUNT de 30% - eu am profitat de acest fapt si iata, l-am luat!

Pot sa spun ca arata cu totul diferit fata de alte routere, devine atractia spatiului in care-l asezi.
ASUS RT-N56U Black Diamond

ASUS RT-N56U Black Diamond
Descrierea de mai jos este completa, si nimic nu este exagerat, de altfel, puteti gasi o multime de aprecieri ale celor care au cumparat acest produs AICI!
Eu am legat la acest router - smart-tv-ul (Panasonic), 2 laptopuri (un Asus si un Dell) si un desktop, tableta NEXUS 7, in plus 3 smartphone-uri si un HDD Seagate - si duce tot, functioneaza toate, fara erori, fara intreruperi, absolut in toata casa. In sfarsit, suntem toti multumiti! Toata casa e o retea: in plus, am creat o retea astfel incat, uitasem sa zic, e si imprimanta legata (HP deskjet), astfel incat pot tipari de pe oricare dintre calculatoare, poti vedea in retea oricare dintre dispozitive (fisierele partajate, desigur, ai parola, nu intra oricine). Sincer, chiar merita!

ASUS RT-N56U Black Diamond combina performanta retelei de viteza mare cu design-ul unic
ASUS RT-N56U Black Diamond
Revolutionarul ASUS RT-N56U este cel mai avansat router wireless disponibil, provocand traditiile prin depasirea tuturor asteptarilor. Acest model combina o serie de tehnologii puternice de ultima ora pentru a oferi o solutie completa wireless + acces la Internet. Nu in ultimul rand, router-ul are un finisaj elegant, demn de orice sufragerie moderna.

Dual Band pentru divertisment lipsit de lag
Dubleaza-ti performanta wireless si latimea de banda cu ajutorul tehnologiei Dual Band (transferul simultan in benzile de 2,4 GHz si 5 GHz) cu care poti atinge pana la 300 Mbps. in timp ce scenarii obisnuite precum navigarea pe Internet si descarcarea de fisiere se pot desfasura folosind banda de 2,4 GHz, continutul wireless HD poate fi transmis prin streaming pe banda de 5 GHz, astfel ambele actiuni sunt facute la viteza mare, in aceelasi timp. Astfel te poti bucura de streaming HD fara buffering (nu mai exista acel timp de asteptare suparator, pana ce streaming-ul de date este temporar depozitat ).
 
ASUS RT-N56U Black Diamond
Navigare pe Internet la viteze Gigabit, cu Hardware NAT
Echipat cu NAT accelerat hardware si Gigabit Ethernet, router-ul iti ofera perfomanta Gigabit adevarata, throughput -ul WAN-LAN este de 2 pana la 5 ori mai bun decat cel oferit de un router traditional care este bazate doar pe NAT Gigabit software.
Conecteaza si navigheaza. Mentenanta fara stres
Adăugaţi o legendă
ASUS EZ UI ofera setari de router intuitive fara nevoia de a citi manualul de utilizare. Mai mult, poti sa te bucuri de printare si scanare simultana prin conectarea la router a unei imprimante all-in-one printr-un port USB. Totodata, poti atasa si hard disk-uri externe pentru a te bucura de partajare instantanee de fisiere cu familia si prietenii.
 
Multitasking online foarte puternic care permite pana la 300.000 de sesiuni concurente de date
Modelul vine cu suport pentru transfer masiv de date, cu pana la 300.000 de sesiuni paralele, ceea ce inseamna ca RT-N56U are de 20 de ori capacitatea unui alt router de tip "high session". Acest lucru va face ca transferurile multiple de date sa nu incetineasca nici daca gradul de incarcare al router-ului este foarte mare.
Ai Radar, acoperire wireless de incredere si optimizata
ASUS RT-N56U Black Diamond
Acest design unic si eficient creste in mod simtitor acoperirea semnalului wireless si calitatea sa fara sa mareasca consumul de energie. Acesta adapteaza in mod inteligent tiparele razelor in functie de conditiile locale pentru a activa un semnal mai puternic directionat. Ai Radar modifica semnalul transmis pentru a oferi cea mai puternica acoperire, transformand practic un semnal omnidirectional slab intr-unul unidirectional puternic, imbunatatind throughput-ul in acelasi timp.

Doua Porturi USB pt o eficienta crescuta
ASUS RT-N56U Black Diamond
Printr-o conectivitate usor de realizat cu o serie larga de dispozitive si servere FTP, SAMBA, UPnP AV si standarde DLNA compatibile, partajarea si networking-ul devin mai usoare ca niciodata. in plus, RT-N56U poate sa descarce fisiere FTTP, FTP si BitTorrent pe hard disk-ul USB chiar si atunci cand PC-ul este inchis. Pe langa acest lucru, porturile USB gemene lasa router-ul sa ofere functii de printare si server de fisiere pentru ca tu sa te bucuri de printari wireless, scanare si partajare de fisiere, simultan, prin confortul oferit de un USB standard.


Urmareste-ma si pe pagina de facebook SmartInsert sau pe +Smartinsert 

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG!

Comentarii

Postări populare