sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Esti in zona GADGET

Noile tehnologii din domeniul foto, comunicatii, gadgeturi


Cresteti nivelul de tehnologie
- in oferta Canon 7D Mark II, Moto 360 si HTC One Eye.

INTRA IN ZONA GADGET!Motorola Moto 360 - ceas inteligent - gri

Cu greutate de numai 49 grame, Moto 360 se prezinta intr-o carcasa metalica prevazuta cu un singur buton, instalat in dreapta ecranului protejat sub un scut Gorilla Glass 3. Avand diametru 1.56\", ecranul de tip LCD reda imagini folosind 205ppi densitate de afisare, suficient pentru a nu incomoda reproducerea detaliilor fine sau citirea mesajelor text.

In corpul cu diametru 46mm si grosime de 11.5mm este adapostita o configuratie cu chipset OMAP 3 si 512MB memorie RAM, pe care ruleaza noua platforma Android Wear adaptata de Google special pentru folosirea cu dispozitive de purtat. Lista dotarilor include pedometru, senzor pentru ritm cardiac, functie de vibratii, respectiv doua microfoane folosite pentru preluarea de comenzi vocale.

Prevazut cu interfata Bluetooth 4.0, Moto 360 poate fi sincronizat cu orice smartphone pe care ruleaza versiunea Android 4.3, sau mai noua. Acumulatorul de 320mAh ar trebui sa faca fata unei zi intregi utilizare normala, la finalul careia nu trebuie decat sa asezam Moto 360 pe adaptorul pentru incarcare wireless inclus in pachetul cu accesorii.
VEZI MAI MULT pentru Moto 360!

Iata un video de prezentare Moto 360:

>>> VEZI OFERTA FOTO >>>
>>> VEZI OFERTA COMUNICATII >>>Pentru mai multe promoti, urmariti paginile de facebook SmartInsert ori pe +Smartinsert!

Oferta realizata in parteneriat cu f64 si 2parale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu