Prima tableta cu Windows 10 din Romania - Allview 2in1

Tableta Allview Wi10N Pro cu procesor Intel® Atom™ Quad-Core 1.83GHz, 10.1", 2GB RAM, 32GB, Wi-Fi, Bluetooth, Windows 10, Black

WI10N PRO – tableta sau netbook?

WI10N PRO reprezinta imbinarea perfecta a utilitatii, elegantei si performantei. Perfecta pentru mediul business dar si pentru persoanele dinamince, mereu implicate in mai multe proiecte, care au nevoie de o organizare riguroasa, WI10N PRO raspunde si nevoilor de relaxare si divertisment ale posesorului ei. Tableta 2 in 1 cu tastatura ruleaza sistemul de operare Windows 10, pentru ca lucrurile sa devina din ce in ce mai simple pentru tine.

Generozitate in viteza si spatiu
Lasa-te surprins de procesorul Intel Atom Quad Core de 22nm ce va consuma mult mai putina energie
fata de cele cu care ai fost obisnuit, de frecventa de procesare de 1,33 GHz care poate ajunge pana la 1,83 GHz sau, de ce nu, de procesorul grafic Intel HD Graphics. Memoria RAM a device-ului este de 2GB, iar spatiul de stocare de 32GB poate fi completat de un card microSD de pana la 32GB, pentru a putea sa stochezi linistit fotografiiile realizate in calatorii sau video-urile amuzante facute alaturi de prietenii tai haiosi la diverse evenimente.
Autonomie ridicata
Datorita bateriei de 6000 mAh si a procesorului Intel Atom ai parte de performanta maxima cu un consum redus de energie. WI10N PRO iti ofera o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare continua si pana la 6 zile in stand-by.

Windows 10, atat de familiar
Windows 10 este sistemul de operare care iti este familiar. Este foarte usor de utilizat iar tu te vei simti expert folosind o tableta intuitiva si utila. Meniul Start se intoarce intr-o forma extinsa, unde vei regasi aplicatiile favorite, gata pregatite pentru tine. Porneste si isi reia activitatea foarte repede si ofera securitate sporita.

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!

Comentarii

Postări populare