Noul ASUS ZenFone Selfie - 2 camere de 13 megapixeli

SMARTPHONE ASUS ZenFone SELFIE - noutati

Un telefon nou-nout, lansat in august 2015!
O fuziune intre moda si tehnologie care imbina cu măiestrie cele mai bune optiuni pentru un smartphone, Asus ZenFone are camera frontala, cat si cea secundara - care, de fapt, la selfie este cea principala - nu?, de 13 megapixeli, ofera mai multe moduri de fotografiere speciale, interfața ZenUI fluida și detalii de afișare uimitoare pentru o experiență unică selfie.
Un telefon care se arata a fi o buna achizitie, si, in mod special pentru fanii selfie, pentru care aduce cateva facilitati
Desi a aparut pe mai multe culori, la noi il gasim pe argintiu si pe alb.

Camera frontala de pe telefonul Asus ZenFone Selfie este de 13 megapixeli, cu un unghi de capturare de pana la 88 de grade, ideala pentru a captura cel mai frumos zambet. Cu ajutorul modului Selfie Panorama puteti captura imagini cu un unghi de pana la 140 de grade, folosit cel mai frecvent in poze de grup. Ambele camere pot realiza poze excelente in orice conditii de luminozitate datorita tehnologiei Dual Led Real Tone Flash si a senzorilor de calitate superioara.

Display-ul Full HD IPS de pe telefonul ZenFone Selfie are o diagonala de 5.5 inch si o rezolutie de 1920 x 1080 px, care ofera un unghi de vizualizare de 178 de grade. Densitatea de pixeli de 403 ppi ofera imagini cu o claritate si un nivel al detaliului ridicat.

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


Comentarii

Postări populare