Cand nu trebuie sa iti iei SMART-TV

Smart-tv sau nu?

Dupa ce a inceput nebunia smart a televizoarelor, am inceput sa ne intrebam in ce situatie ne trebuie un smart-tv? La ce e bun un smart-tv?
In primul rand pentru ca poti accesa internetul, asta insemnand o deschidere spre o multime de aplicatii speciale pentru televizor inteligent - YouTube, Skype, aplicatii pentru video si filme - Voyo, Antena Play, mai noul Netflix, facebook - desi noi, acasa, nu intram pe facebook niciodata de pe tv.
Practic, Smart TV-urile sunt un fel de calculatoare specializate in difuzarea de filme si concerte, navigare pe Internet sau vizionare de fotografii. Ele au procesor, precum un computer sau un smartphone, si vin cu o multime de aplicatii pe care le poti descarca.

Pe de alta parte, daca ai un calculator langa televizorul tau de generatie noua, dar care nu e smart, practic poti sa faci ce vrei si sa vezi ce vrei pe televizor! Il legi la calculator si vezi absolut orice pe televizor! Unde mai pui ca economisesti cateva sute bune de lei!
Si, afara de internet, televizoarele au toate facilitatile unui smart - au slot de card, au port USB, au de toate, doar nu au acces la internet!
As dori sa va arat un televizor pe care puteti sa il achizitonati cu o reducere de pret de 1000 lei zilele acestea si eu i-as spune - smart-tv fara internet:

Televizor Philips LED, 124 cm, 4K Ultra HD, 49PUH4900/88


4K Ultra HD: rezolutie cum nu ati mai intalnit niciodata
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Datorita celor peste 8 milioane de pixeli si tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obtine cele mai
bune imagini, indiferent de continutul original. Bucura-te de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, de contrast superior si de miscare naturala si detalii fara cusur.

Micro Dimming imbunatateste contrastul televizorului dvs.
Multumita software-ului nostru special care analizeaza imaginea in 6400 sectiuni diferite si o regleaza in mod corespunzator, te vei bucura de contrast si calitate incredibile ale imaginii, avand parte de o experienta vizuala realista.

Ultra Resolution converteste orice continut in imagini Ultra HD clare

Ultra Resolution converteste orice continut in imagini Ultra HD mai clare pe ecran. Conversia avansata combinata cu algoritmii unici de subtiere a liniilor de la Philips transforma pixelii originali in pixeli mai buni. Rezultatul este o imagine vizibil mai rafinata cu linii mai fine si detalii mai numeroase si mai profunde.

Pixel Plus Ultra HD: descoperiti calitatea Ultra HD a imaginii
Experimenteaza claritate de 4K Ultra HD de la Philips. Motorul Philips Pixel Plus Ultra HD optimizeaza calitatea imaginii pentru a furniza imagini line si fluide cu detalii si profunzime incredibile. Astfel ca, indiferent daca transmiti continut online sau vizualizezi un DVD, te vei bucura de imagini 4K mai clare, multumita albului mai stralucitor si negrului mai intens - de fiecare data si de la orice sursa.

Trei intrari HDMI si EasyLink pentru conectivitate integrata

Evitati paienjenisul de cabluri cu un singur cablu care ofera semnal video si audio de pe dispozitivele dvs. pe televizor. HDMI utilizeaza semnale necomprimate, asigurand cea mai inalta calitate de la sursa la ecran. Impreuna cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decat de o telecomanda pentru a efectua majoritatea comenzilor pe televizor, DVD, Blu-Ray, set top box sau sistemul home theatre.

USB pentru redare multimedia
Conectati-va stick-ul de memorie USB, camera digitala, playerul MP3 sau alt dispozitiv multimedia la portul USB din partea laterala a televizorului dvs. pentru a va bucura de fotografii, videoclipuri si muzica cu browserul de continut usor de utilizat de pe ecran.
VEZI DETALII SI PRET Televizor Philips LED, 124 cm, 4K Ultra HD, 49PUH4900/88!

Pot sa va spun ca am comandat acest televizor si cand vine va spun mai multe despre el!

VEZ ALTE TELEVIZOARE LA PRETURI EXCELENTE!

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!



Comentarii

Postări populare