ANKER: marca numarul 1 de incarcare prin USB din SUA!

Incarcatoare ANKER - reduceri de pret

Aceasta marca - ANKER - mai putin cunoscuta la noi, este cu pret redus pana in 8 aprilie si cuprinde o multime de modele de incarcatoare, cabluri - produsele sunt noi, cu ambalajele originale ale producatorului.
Am spicuit cateva proprietati ale acestor produse, care le diferentiaza de alte produse asemanatoare de pe piata, cum ar fi:

Baterie externa Anker PowerCore+ 10050 mAh - Bateria externa premium de mare capacitate de la Anker
Qualcomm Quick Charge 2.0 - Incarca cu pana la 75% mai rapid orice dispozitiv compatibil Qualcomm Quick Charge 2.0. Incarci in 15 minute si folosesti telefonul 8 ore;
Bateria externa Anker PowerCore+ 10050 este cea mai puternica baterie externa de 10000 mAh existenta


- Incarcatorul de retea Anker PowerPort+ cu 6 porturi USB beneficiaza de tehnologiile Qualcomm Quick Charge 2.0, PowerIQ si VoltageBoost pentru a asigura o incarcare rapida, adaptata cerintelor acumulatorilor dispozitivelor conectate.
PowerIQ poate detecta inteligent tipul de acumulator si cerintele acestuia, oferindu-i conditii optime de incarcare foarte rapida.
Tehnologia Qualcomm Quick Charge 2.0 incarca cu pana la 75% mai rapid fata de incarcatoarele obisnuite.

Ultra-puternic - Cele 6 porturi USB pot furniza o putere totala de 60 wati, putand incarca simultan dispozitivele conectate in acestea.
Componente Premium - Incarcatorul de retea AnkerPowerPort+ 6 este construit cu materiale de cea mai buna calitate, carcasa de aluminiu avand finisare premium.
DOE 6 - Anker PowerPort+ 6 a fost declarat dispozitivul cu cea mai inalta eficienta energetica (DOE 6) de catre Departamentul de Energie din Statele Unite.

- Cablul Lightning Anker Premium are 0,91 metri lungime si este certificat oficial de Apple. Datorita chip-ului special Apple care este imcorporat in acest cablu, compatibilitatea este de 100% cu toate produsele Apple prevazute cu port Lightning.
Cablu Premium Lightning - USB 0,91 metri - Incarca si transfera date cu viteza maxima.
Certificare oficiala Apple MFi - Fiecare cablu Lightning Anker contine o serie unica si un chip de autorizare emise de Apple, pentru compatibilitate 100% cu toate produsele Apple cu port Lightning.

VEZI OFERTA DE CABLURI SI INCARCATOATE ANKER!

Oferta realizata in parteneriat cu ItGalaxy si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!



Comentarii

Postări populare