Camera video Panasonic HC-V160EP-K, Full HD, Negru -15% DISCOUNT

Camera video Panasonic - pret bun pentru o camera buna

Ca se apropie sezonul vacantelor, si e bine sa profiti de oferte din timp, ca mai tarziu, cine stie!
Asa ca iata, am gasit o camera super-faina (asta ca am si eu un Panasonic si cred ca nu are moarte, nu se strica, pur si simplu!)
Iata cateva detalii pentru

Camera video Panasonic HC-V160EP-K, Full HD, Negru

Zoom puternic si usor de utilizat 
Realizati prim-planuri dinamice cu subiecte aflate la distanta cu ajutorul zoomului intelligent de 77x, in timp ce stabilizatorul de imagine va ofera imagini clare. Utilizati filmarea cu unghi larg de 32,3 mm pentru fotografii de
grup si peisaje minunate.

Zoom inteligent 77x
Modelul HC-V160 confera capacitatea de a filma cu zoom intelligent de 77x ultra-extins in ciuda dimensiunilor compacte. Acest zoom puternic aduce in prim-plan subiecti aflati la mare departare pentru a surprinde imagini dinamice, care sa umple intregul cadru.

Stabilizator de imagine
Stabilizatorul de imagine corecteaza usorul tremur al maini. Chiar si capturile realizate cu zoom foarte mare, care sunt cele mai expuse la tremuratul maini, ies acum cat se poate de clare.

Sistem video
Mediu inregistrare:SD
SDHC
SDXCTip memorie:SD
SDHC
SDXCFormat inregistrare video:MP4
AVCHDMod inregistrare:HD: 1920 x 1080 / 50i
640 x 360/25p
960 x 540 / 25p
640 x 360 / 25p

Acestea au fost pe scurt, cateva dintre caracteristicile importante, alte specificatii si preturi pentru Camera video Panasonic HC-V160EP-K, Full HD, Negru va invit sa VEDETI AICI!

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!


Comentarii

Postări populare