Calculator HP Elite 8100 - refurbished, cel mai bun pret

Calculator HP Compaq Elite 8100 Tower, Intel Core i3 530 2.93 GHz, 4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVDRW, Windows 10, Garantie pe Viata

Ar trebui sa imi schimb calculatorul, insa nu imi trebuie unul din categoria ultimul racnet, nici cel mai tare. Am cautat ceva potrivit, in zona refurbished, si am gasit acest calculator care pare potrivit pentru mine - procesare de imagini, viteza pe internet, ceva blogging, oricum, fata de cel pe care il am este net superior, in primul rand ca am un calculator cu memoria de doar 1,5 GB DDR3, care, la ultima actualizare de soft, a clacat. Da, trebuie schimbat. Refurbished imi convine, iata de ce:

De 3 ori testat (de calitate) - o data testat de catre producator, o data de catre specialistii CIT Grup - magazinul pertener, si a treia oara la instalarea sistemului de operare. Hard disk-ul are 100% viata functionand in parametrii maximi si nu are nici un bad, memoria este 100% functionala (fara erori sau intarzieri) iar condensatorii sunt verificati. Calculatorul HP Compaq Elite 8100 Tower CIT Grup Refurbished arata mai bine, functioneaza impecabil, fiind calitativ superior fata de cel second hand.

In plus fata de testarea cu programe profesionale instaleaza si sistemul de operare pe fiecare produs in parte pentru a se asigura ca e perfect functional.

Livrare 24h - utilizare imediata, se livreaza ambalat in cutie, cu sistem de operare preinstalat gata de utilizat, antivirus bonus, si toate cablurile aferente!

Asa ca iata-l: Calculator HP Elite 8100 - refurbished - Business, HP 8100 Elite incorporeaza cele mai noi tehnologii business inclusiv stabilitate si durata lunga de viata.
Cateva detalii:


Sistem de operare - Windows 10
Procesor - Intel Core i3, 530 2.93 GHz, 4M Cache
Memorie - 4 GB DDR3, upgradabil 16 GB DDR3
Hard drive - 250 GB SATA, se pot monta 2 hard-disk-uri pana la 3 TB SATA
8 x USB 2.0, 2 x PS2, 1 x VGA, 1 x DisplayPort, 1 x audio-in, 1 x audio-out



Sunt disponibile si alte configuratii - VEZI OFERTA COMPLETA!

Oferta realizata in parteneriat cu CITGRUP!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


citgrup.ro

Comentarii

Postări populare