Campanie speciala la televizoare - Samsung, LG si Panasonic - CADOURI si PRET REDUS

Super oferta Televizor LED Panasonic 125 cm (49") TX-49DX650E, Ultra HD 4K, Smart TV, CI+ si CADOU BIJUTERII SUFLATE CU AUR

Avand in vedere ca suntem in luna indragostitilor, avem o campanie speciala la televizoarele Samsung, LG si Panasonic: la fiecare televizor achizitionat din oferta, clientii primesc cadouri speciale: bijuterii placate cu aur (lantisoare si/sau bratari).



M-am oprit la PANASONIC pentru ca sunt dintre cel mai bine realizate smart-tv-uri: meniu placut, intuitiv, iti permite sa aranjezi posturile pe categorii favorite pe care le poti denumi (muzica, filme, sport, etc), imagine de calitate, aparatul in sine este bine confectionat (am intalnit si marci care aveau aparate ce pareau fragile) - este o marca de buna calitate.

Asa ca iata oferta:

Televizor LED Panasonic 125 cm (49") TX-49DX650E, Ultra HD 4K, Smart TV, CI+ si CADOU BIJUTERII SUFLATE CU AUR



Cateva din calitatile care fac din Televizor LED Panasonic 125 cm  un smart-tv remarcabil - unele caracteristici sunt valabile pentru orice smart-tv PANASONIC:

Acest model Ultra HD cu Firefox OS ofera deopotriva calitatea specifica imaginilor 4K si functii inteligente sofisticate, dar usor de folosit. Arata bine si inspira relaxare datorita designului cu cadru transparent.

Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se va parea mai degraba ca priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Mai ales atunci cand caracteristici precum luminozitate ridicata/panourile cu paleta larga de culori si puternicul motor Quad Core Pro va stau la dispozitie pentru a va atrage cu fiecare detaliu oferit de rezolutia 4K.

Motorul de procesare quad-core este folosit pentru a analiza si procesa functii inteligente avansate. Acest motor, care este considerat de cel mai inalt nivel in industria televizoarelor, executa simultan si rapid mai multe procese, rezultatul fiind o imbunatatire dramatica a performantei de procesare. In plus, imbunatateste redarea video de pe internet, deschiderea si utilizarea aplicatiilor.

Browserele web ale celor mai recente televizoare Panasonic sunt acceptate de Firefox OS. Aceasta inseamna ca puteti naviga pe internet in mod intuitiv pe ecranul de dimensiuni mari al televizorului, facand mult mai usoara partajarea functiei de navigare de catre alte persoane.

Inspirandu-se din designul mobilierului de lux, aceste televizoare combina metalul cu un cadru transparent intr-un mod care exprima lumina, aducand in acelasi timp flexibilitate si armonie in locuinta.

Bijuteriile-cadou constau in Lantisor cu pandativ (Placat cu aur) si Bratara din piele cu inimioara (cristale in interior si placata cu aur mat la inchidere)

VEZI DETALII COMPLETE OFERTA Televizor LED Panasonic 125 cm (49") TX-49DX650E, Ultra HD 4K, Smart TV, CI+ si CADOU BIJUTERII SUFLATE CU AUR

Oferta realizata in parteneriat cu evoMAG!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!



evomag.ro%20

Comentarii

Postări populare