Noul HTC U Ultra - Livrare incepand cu 14 Martie 2017

HTC U - NOUTATI SMART


Ecran mare, de 5,7 inch
HTC U Ultra aduce o nouă suprafață fluidă, cu contururi frumoase, culorile se leagă de sticlă pe multiple straturi, reflectând atractiv lumina și adăugând strălucire și adâncime din orice unghi

HTC U Ultra este disponibil și în ediția safir, ultra-rezistent și de lux, cu 128 GB spațiu de stocare. 

Este primul  telefon HTC de 5,7 inch cu protecție de safir, cu duritate mai mare decât a oricărei alte suprafețe (cu excepția diamantului), oferindu-ți cea mai bună protecție împotriva zgârierii și ciobirii.

La finalul articolului am pus un video de prezentare de la lansarea HTC U Ultra.

La inceputul anului HTC a anuntat lansarea noului HTC U Ultra.
Telefonul este acum disponibil pe Orange.ro, momentan la achizitiile cu abonament iar livrare va fi disponibila incepand cu 14 Martie 2017.



Telefonul dispune de HTC Sense Companion.
Asistentul personal care invata mereu despre tine si lucrurile pe care le faci zilnic. Iti poate sugera sa te îmbraci mai gros si sa pleci ceva mai devreme spre serviciu daca se anunta ninsoare. Iti poate aminti sa-ti iei un acumulator extern la drumuri mai lungi; poate chiar sa-ti recomande un restaurant cand esti plecat peste weekend, si sa-ti rezerve o masa în oras. Cel mai tare e ca este construit sa evolueze si sa te cunoasca mai bine in timp. Mi se pare chiar amuzant!

Poti explora caracteristicile complete ale telefonului in pagina dedicata -->> HTC U



Primele achizitii primesc cadou o boxa JBL Co si un card de memorie de 64GB. (in limita stocului disponibil)

Oferta realizata in parteneriat cu ORANGE!

Video de prezentare cu ocazia lansarii pe piata a smartphone-ului HTC U ULTRA:






Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!



orange.ro

Comentarii

Postări populare