Panasonic - televizorul cu care nu dai gres

PROMOTIE  LED Smart Panasonic, 146 cm, TX-58DX730E, 4K Ultra HD


E greu sa alegi un televizor bun.
Ce diagonala doresti?
Tendinta din ultima vreme este sa se cumpere smart-tv-uri cu diagonala peste 126 cm si neaparat Ultra HD 4K!

Asa ca iata, acest televizor este unul dintre produsele favorite:

 LED Smart Panasonic, 146 cm, TX-58DX730E, 4K Ultra HD

GARANTIE 5 ANI!



Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante.


Asigura o rezolutie a imaginilor de patru ori mai mare fata de un televizor HD obisnuit. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr¬o fereastra decat la un televizor.

Dotat cu puternicul motor Quad Core Pro


Pregatit sa redea continut HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat), cu parti luminoase care reproduc realitatea. Continutul HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat) de pe televizoarele cu capacitate HDR asigura imagini mult mai apropiate de modul in care ochii dvs. vad lumea in realitate. Negrul profund se combina cu portiuni foarte luminoase, rezultand un nivel de reproducere a realitatii imposibil pana acum de redat de catre un televizor.

Reda culorile cu o precizie absoluta intr¬un spectru larg.
Utilizand tehnologia speciala Wide Colour Phosphor, capabila sa reproduca o gama larga de culori, indeplineste peste 90% din standardele DCI. Televizoarele cu Wide Colour Spectrum va ofera o paleta de culori in tonalitati mult mai subtile si mai nuantate, spre deosebire de majoritatea televizoarelor LCD, imaginea parand autentica in orice scena.

Patru tipuri de receptie TV oferite integrat. Pe langa transmisia terestra digitala, va puteti delecta cu continut receptionat prin satelit, cablu si TV>IP datorita tunerelor inovatoare integrate.

VEZI DETALII COMPLETE SI PRET pentru LED Smart Panasonic, 146 cm, TX-58DX730E, 4K Ultra HD


ALEGE UN SMART-TV DIN OFERTA CU SUPERPRET!


PROMOTIE eMAG:
Stock Busters - PROMOTIA care aduce reduceri de până la 50% la peste 45.000 de produse. 
În perioada 21 – 23 martie, clienții eMAG pot profita de prețuri avantajoase la electrocasnice mari și mici, produse IT, articole pentru casă și grădină, dar și jucării și produse pentru îngrijirea copiilor.

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



Comentarii

Postări populare