Noul iPhone 8 si iPhone 8 plus - disponibil la precomanda!

Noul iPhone 8 si iPhone 8 plus - un design nou - cu sticla - o noua generatie de iPhone


De abia a fost lansat si deja creaza multe discutii - noul  iPhone 8 si iPhone 8 plus!
Cine nu mai are rabdare, si-a facut rost de el, din cine stie ce surse, inainte sa apara in magazinele online.
S-ar putea sa am o veste buna pentru cititorii mei, si sa va prezint magazinul care aduce primul  iPhone 8 si iPhone 8 plus la noi in Romania  - adica magazinul partener evoMAG, care are ambitia de a fi primul care aduce primul device-ul pe meleagurile noastre.

Despre precomanda puteti vedea detalii AICI!

Pana atunci, am putea sa cercetam putin noul iPhone 8 si iPhone 8 plus.

Cea mai importanta schimbare in imaginea iPhone este carcasa din sticla.
Beneficiaza de incarcare fara fir, procesor A11 mai puternic, camera foto de ultima generatie - in testele facute de catre cei care au pus deja mana pe iPhone 8, a reiesit ca e cea mai buna camera de smartphone!




CARACTERISTICILE PRINCIPALE:

Ecran LCD de 4,7 și 5,5 inch pentru  iPhone 8 si iPhone 8 plus
Procesor mai rapid A11
Carcasa de sticlă
Camera foto upgradata
Difuzoare mai puternice
Încărcare inductivă fără fir

Cele doua dispozitive "imbunatatesc tot ce ne place la iPhone", cu un design optimizat.

Despre precomanda puteti vedea detalii AICI!

IPhone 8 și iPhone 8 Plus combină un pic de iPhone X, cu un pic din generația anterioară iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Designul general este identic cu designul dispozitivelor de generație anterioară, dar iPhone 8 și iPhone 8 Plus adoptă carcasa de sticlă încastrata într- un cadru de aluminiu. Contine butonul Touch ID Home.

Disponibil în trei culori , Silver, Space Gray și o nouă nuanță aurie, iPhone 8 și iPhone 8 Plus prezintă cea mai durabilă sticlă care acopera un smartphone, cu structură din oțel și structură din aluminiu, rezistentă la apă și praf. Difuzoarele stereo au fost actualizate fiind cu 25% mai puternice, cu un bass mai profund.



IPhone 8 continuă să aibă un afișaj de 4,7 inch, în timp ce iPhone 8 Plus are un ecran mai mare, de 5,5 inch. Ambele display-uri au fost actualizate cu functia True Tone, proiectata pentru a adapta temperatura și intensitatea culorii la lumina ambientală dintr-o încăpere, pentru o experiență de vizionare mai naturală, asemănătoare hârtiei.

Apple a ales sticla pentru acoperirea iPhone 8 și iPhone 8 Plus pentru a permite utilizarea unei noi modalitati de încărcare fără fir inductivă bazată pe Qi , care permite încărcarea celor două dispozitive atunci când sunt plasate pe orice încărcător inductiv certificat Qi.



În interiorul iPhone 8 și iPhone 8 Plus, există un nou cip A11 Bionic cu șase nuclee, despre care Apple spune că este cel mai inteligent și mai puternic chip introdus vreodată într-un smartphone. Există două nuclee performante care sunt cu 25% mai rapide decât chip-ul A10 Fusion din iPhone 7 și patru nuclee foarte eficiente care sunt cu 70% mai rapide .

Cu un nou controller performant de a doua generație , toate cele șase nuclee pot fi exploatate în același timp pentru viteze mult îmbunătățite la încărcări multiple simultane. Există un nou GPU de 3 nuclee proiectat de Apple, cu 30% mai rapid decât GPU-ul precedent și două dintre nuclee, Neural Engine, care au o functie de autoinvatare a sarcinilor mai rapid decat oricand.

La fel ca iPhone-urile din generația anterioară, iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt rezistente la apă și praf. Rezistență la praf / rezistență la apă IP67 înseamnă că cele două dispozitive sunt complet protejate împotriva prafului și pot rezista sub apa la un metru adancime (3,3 picioare) până la 30 de minute.



Despre precomanda puteti vedea detalii AICI!

TRUE TONE

Nou introdus în iPhone 8 și 8 Plus este caracteristica True Tone, care a fost introdusă pentru prima dată în iPad Pro. True Tone utilizează senzorul de lumină ambientală pentru a detecta iluminarea într-o cameră, ajustând temperatura și intensitatea culorilor pentru a se potrivi cu lumina pentru o experiență naturală de vizionare.

True Tone este proiectat pentru a face afișarea iPhone-ului sa semene mai mult cu hârtia, asigurand mai mult confort cand cititi o perioada mai lunga pe telefon.

Procesor Bionic A11

Apple spune că procesorul A11 Bionic din iPhone 8 și 8 Plus este cel mai puternic și mai inteligent chip care a fost vreodată introdus într-un smartphone. Dispune de un procesor cu șase nuclee, cu două miezuri de înaltă performanță și patru miezuri de înaltă eficiență.

Cele două miezuri A11 sunt cu 25% mai rapide decât chipul A10 din iPhone 7, în timp ce cele patru miezuri de înaltă eficiență sunt cu 70% mai rapide.

Toate cele patru nuclee pot fi exploatate simultan cu un controler de performanță de a doua generație care are ca rezultat o performanță cu 70% mai bună pentru actiunile multi-threaded.

Suprafata de sticla permite functia de incarcare wireless. Apple a adoptat standardul de incarcare wireless Qi.

Încărcarea Qi este inductivă, ceea ce înseamnă că iPhone 8 și iPhone 8 Plus trebuie să fie plasate pe un suport de încărcare sau un accesoriu similar pentru a se putea încărca.


AIRPOWER

Apple lucrează la propriul accesoriu de încărcare fără fir pentru iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, care va fi disponibil in 2018, deoarece Apple dezvoltă o nouă tehnologie de încărcare capabilă să încarce mai multe dispozitive simultan.


Numit "AirPower", suportul de încărcare va putea încărca mai multe dispozitive în același timp, un iPhone, Apple Watch Series 3 (și probabil  chiar modele mai vechi Apple Watch) și AirPod-urile într-un nou incarcator AirPods fără fir.

Camere foto

IPhone 8 are o cameră de f / 1.8 cu unghi larg de 12 megapixeli, cu un senzor mai mare și mai rapid, care permite o luminozitate mai mare cu 83%.

IPHONE 8 PLUS - CAMERE DUAL

Dispozitivul iPhone 8 Plus are camera foto dubla cu unghi larg imbunatatit care,  impreuna cu camera foto f / 2.8 permite modul portret focusat si fundaluri netede, in mod normal posibile numai cu un DSLR .

Cu îmbunătățirile aduse in iPhone 8 Plus, fotografiile obtin detalii mai clare, mai multă claritate a fundalului natural, performanțe mai bune la lumină scăzută și suport pentru bliț.

VIDEO

Apple spune că iPhone 8 și 8 Plus a dezvoltat cea mai bună captare video de până acum. Împreună cu procesorul puternic de imagine care reduce zgomotul și permite autofocusului să funcționeze mai repede la lumină slabă, există și un nou codificator video proiectat de Apple, care permite viteze mai rapide ale cadrelor video și analiză în timp real a imaginilor și mișcărilor care pot prezice modificările conținutului optimizand algoritmii de codare video.


Înregistrarea video de 4K este disponibilă la 24, 30 sau 60 de cadre pe secundă, la fel ca și înregistrarea video de 1080p la 30 sau 60 de fps.

Suportul video Slo-mo pentru 1080p la 120 sau 240 fps este de asemenea suportat.

FACETIME CAMERA

La partea frontală a iPhone 8 și 8 Plus, există o cameră FaceTime HD de 7 megapixeli cu diafragmă f / 2.2 pentru selfies și conversații FaceTime. Camera include wide color capture, o stabilizare automată a imaginii, o înregistrare video HD de 1080p și un Retina Flash care utilizează ecranul.

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ

IPhone 8 și 8 Plus sunt "capabile de încărcare rapidă", ceea ce înseamnă că pot fi încărcate la o durată de viață a bateriei de 50% în 30 de minute. Încărcarea rapidă necesită conectarea dispozitivului iPhone 8 la adaptoarele de alimentare USB 29W, 61W sau 87W ale Apple ,

Despre precomanda puteti vedea detalii AICI!

Alte caracteristici

LTE

iPhone 8 și iPhone 8 Plus LTE au avansat pentru viteze de transfer de date de până la 450Mb / s. Există mai mult de 20 de benzi LTE disponibile, ceea ce face ca cele două dispozitive să fie mai în măsură să lucreze cu rețele din alte țări atunci când călătoresc.

Ca și în cazul iPhone 7 din generația anterioară și al iPhone 7 Plus, Apple utilizează atât chipurile Intel, cât și cele Qualcomm.

WIFI

 iPhone 8 și 8 Plus acceptă Wi-Fi 802.11a / b / g / n / ac cu MIMO. Tehnologia este la fel ca tehnologia Wi-Fi din iPhone 7 și 7 Plus, cu viteze de conectare care pot atinge un maxim teoretic de 866Mb / s.

BLUETOOTH, NFC ȘI GPS

Suportul pentru noul standard Bluetooth 5.0 este încorporat în iPhone 8 și 8 Plus. Bluetooth 5.0 oferă de patru ori raza de acțiune, de două ori viteza și de opt ori capacitatea de difuzare a mesajelor față de standardul anterior Bluetooth 4.2.

Pe lângă sistemul Global Positioning System al guvernului american, iPhone 8 și 8 Plus adaugă si Galileo, Sistemul global de navigație prin satelit al Europei și QZSS, Sistemul Satelit Quasi-Zenith folosit în Japonia.

În ceea ce privește NFC, există un nou chip NFC cu suport pentru modul de citire care le permite iPhone 8 și 8 Plus să citească etichete NFC instalate în locuri cum ar fi magazine de vânzare cu amănuntul, muzee și multe altele.

Oferta realizata in parteneriat cu evoMAG!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!


Despre precomanda puteti vedea detalii AICI!



Comentarii

Postări populare