Fitbit Ionic + video de prezentare

Fitbit Ionic – ceasul inteligent

Fitbit Ionic – ceasul inteligent creat pentru stilul tãu de viațã. 
- antrenor personal de fitness
- GPS integrat 
- monitorizarea constantã a ritmului tãu cardiac. 
- reda +300 de melodii în timpul antrenamentelor
- o duratã a bateriei de +4 zile.

La finalul articolului am pus si un video de prezentare in care puteti vedea cum se folosesc principalele functii smart ale ceasului inteligent Fitbit Ionic!

VEZI OFERTA/ CUMPARA FITBIT IONIC!


Memorare și redare +300 de melodii, fãrã a depinde de telefon

GPS/GLONASS integrat pentru a analiza pasii, distanțele și rutele
Tehnologie avansatã PurePulse pentru monitorizarea continuã a ritmului cardiac
Autonomie extinsã a bateriei de peste 4 zile (variazã in funție de utilizator & alți factori)
GPS-ul integrat cu GLONASS îți permite sã îți urmarești ritmul, distanța și alte statistici-cheie afișate, în timp ce înregistrezi altitudinea urcãrilor, etapele alergarii și o hartã a traseului tãu.

VEZI SPECIFICATII COMPLETE FITBIT IONIC!



Atinge-ți obiectivele de fitness - Urmãrește îndrumãrile de pe ecran din timpul fiecãrei mișcãri și aplicã rutinele adaptate în baza performanțelor tale.
Memoreazã +300 de melodii - Cu Fitbit Ionic, poți stoca și reda peste 300 de melodii chiar de la încheietura mâinii - oferindu-ți inspirația de care ai nevoie în orice moment.
Urmãrește automat exercițiile tale



Folosește modurile Run, Bike sau alte moduri multi-sport pentru a-ți urmari activitatea fizicã cu rapoarte în timp real – sau bazeazã-te pe funcția Smart Track pentru a-ți recunoaște înregistra automat tipul de exerciții.
Poți purta Fitbit Ionic în piscina sau în ploaie și il poți folosi ca sã îți monitorizezi performanțele de înot cu rapoarte cum ar fi numãrul de bazine parcurse, durata exercițiului și numãrul de calorii arse.



Utilizeazã modul PusePulse a ritmului cardiac pentru o mai bunã monitorizare a caloriilor arse, optimizarea intensitații din timpul exercițiilor și mãsurarea stãrii tale de sãnãtate și fitness de-a lungul timpului.

VEZI DETALII COMPLETE/ CUMPARA FITBIT IONIC!




Oferta realizata in parteneriat cu ORANGE!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



Comentarii

Postări populare