KidsWatch - ceasuri smart pentru copii

Ceasuri de mână pentru copii cu funcție de localizare si telefon mobil încorporate


Iata un cadou superb si care va fi extrem de apreciat de copii!

Kidswatch S3 este un ceas de mana pentru copii cu functie de localizare si telefon mobil incorporate, creat cu gandul la parinti - mai putine griji pentru parinti si in acelasi timp mai multa libertate pentru copii.
VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Ceasul tine familiile conectate fara necesitatea de a cumpara copilului un smartphone mai devreme decat este necesar.

 Cu ajutorul aplicatiei Vonino Family Tracker, parintii raman conectati la activitatea copilului lor intreaga zi, folosind doar smartphone-ul sau tableta. Acest gadget este recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 12 ani

KidsWatch S3 este un dispozitiv care-i face pe cei mici să-și dorească să îl poarte zilnic. Acesta are un buton SOS pe care copiii îl pot apăsa cu ușurință în caz de urgență, dar și două butoane de apel atribuite numerelor familiei. Durata de viață a bateriei este de până la 48 de ore între încărcări, în funcție de condițiile de utilizare. De asemenea, ceasul vine în două opțiuni de culoare, potrivire pentru fiecare băiat sau fată, iar datorită materialelor din care este făcut, acesta va rezista tuturor activităților zilnice ale copiiilor.

Poți seta 3 numere favorite pe care copilul tău să le apeleze direct de pe ceas, prin intermediul aplicației Vonino Family Tracker instalată pe smartphone-ul tău. Mai mult, poți defini o listă de până la 10 numere care pot apela ceasul copilului tău.
Notificări automate - primești notificări de fiecare dată când copilul tău depășește o zonă de siguranță prestabilită.
Folosește funcția de localizare sau funcția de monitorizare pentru a vizualiza traseul parcurs în drumul spre școală.
VEZI DISPONIBILITATEA PENTRU KidsWatch!


Oferta realizata in parteneriat cu VONINO si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


Comentarii

Postări populare