Nokia 2 - telefonul care nu trebuie incarcat zilnic

Telefon mobil Nokia 2, Dual SIM, 8GB, 4G

Telefonul Nokia 2 aduce la un loc aluminiu, Corning Gorilla Glass si policarbonat prelucrat pentru a obtine un design rezistent, modern si suplu. Acest telefon asigura o calitate premium de la prima vedere la utilizarea de zi cu zi.
Telefonul Nokia 2 iti ofera o autonomie de 2 zile cu o singura incarcare, avand o baterie mare, de 4100 mAh. Vei uita de reincarcarile frecvente.

Luminos si cu un timp de reactie mic, ecranul LTPS LCD ofera contrast si claritate oriunde te-ai afla. Si este eficient din punct de vedere energetic – indiferent daca te joci sau urmaresti materiale video, nu trebuie sa te ingrijorezi ca vei ramane fara baterie.
Telefonul Nokia 2 este realizat folosind unul dintre cele mai fiabile chipset-uri disponibile.
Fiabil si eficient, procesorul Qualcomm® Snapdragon 212 Quad-core asigura o experienta fluida in utilizare, fara a compromite autonomia bateriei.

Nokia 2 are instalat Android Nougat 7.1.1 impreuna cu toata gama de aplicatii Google, fara lucruri inutile. 
In plus, vei primi constant actualizari, pentru a fi mereu in siguranta atunci cand folosesti telefonul.



Cu Google Photos instalat pe Nokia 2, vei beneficia de incarcari nelimitate in cloud si sortare automata, pentru a petrece mai putin timp cu trierea fotografiilor si mai mult timp cu realizarea acestora.
Camera principala de 8 MP are detectie automata a cadrului si focalizare automata. Cu camera frontala de 5 MP, selfie-urile tale sunt, de asemenea, pe maini sigure. Iar cu incarcarile nelimitate in Google Photos, poti captura oricate momente doresti.

VEZI DETALII SI DISPONIBILITATE NOKIA 2!


Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



Comentarii

Postări populare