Sistem PC Maguay eXpertStation „made in Romania”

Stoc limitat! Sistem PC Maguay eXpertStation


(Procesor Intel® Core™ i3-7100 (3M Cache, 3.90 GHz), Kaby Lake, 8GB, 1TB @7200rpm, Intel® HD Graphics 630)

Calculatoarele Maguay eXpertStation sunt „made in Romania”. Toate produsele companiei Maguay beneficiază de o largă paletă de certificări la nivel mondial şi european, dintre care cea mai reprezentativă este Eticheta ecologică europeană.
• Exponent al tehnologiilor Intel.

Produsele şi tehnologiile Intel au pus bazele dezvoltării PC-urilor şi au stabilit în acelaşi timp care va fi direcţia de dezvoltare ulterioară. Tehnologiile Intel urmăresc obţinerea unor performanţe cât mai bune şi a unui consum de energie cât mai mic. În plus, platformele Intel sunt compatibile şi cu produsele de răsunet ale altor companii, cum ar fi acceleratoarele grafice de al NVIDIA.

• Fiabilitate şi silenţiozitate maximă!

 Soluţia perfectă pentru un calculator care nu se va defecta niciodată este simplitatea construcţiei.
Iar acest eXpertStation este cel mai bun exemplu: datorită consumului redus de energie nu are nevoie de ventilatoare gălăgioase, deci este un companion silenţios. În plus, aproape toate componentele necesare funcţionării sunt integrate.

• Performanţe foarte bune:

 eXpertStation CS oferă un echilibru perfect între consumul de energie şi performanţele oferite: poate fi folosit cu succes pentru orice tip de browsing pe Internet, pentru aplicaţii multimedia sau pentru programele din pachetul Office de la Microsoft. Sigur, nu se va da-napoi nici de la distracţie!

• Posibilităţi nelimitate de upgrade!

VEZI DETALII COMPLETE SI PRET!


Oferta realizata in parteneriat cu evoMAG

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



Comentarii

Postări populare