Monitor Touchscreen LG 17MB15T 17 inch 5ms black

MONITOR TOUCHSCREEN LG


Din moment ce suntem extrem de familiarizati cu tehnologia touchscreen, s-ar putea ca un monitor touchscreen sa ne fie foarte la indemana si practic.

Beneficiile ecranelor tactile sunt perceptibile. Ele sunt mai intuitive. Nu este nevoie să memorați comenzile rapide de la tastatură, deoarece interacționați fizic direct cu ecranul, acesta reduce considerabil timpul de reactie. Actiunea fizică a ceva este mai instinctuală decât aplecarea capului în jos spre tastatura.

Desigur ca nu putem nega precizia utilizării unui creion special pentru ecranul tactil, în special pentru desen și artă. Este o cerință pentru studenții de animație și design grafic să se simta confortabil si competenti cu ecrane tactile.

De asemenea, nu este nevoie de echipamente suplimentare și se elimină timpul de instalare. Nu este nevoie de o suprafață pentru a utiliza un mouse sau un trackpad.

Din cele 8 modele de monitoare touchscreen disponibile AICI, am ales unul situat in categoria de mijloc in ceea ce priveste pretul, insa la o calitate superioara a proprietatilor:

Monitor Touchscreen LG 17MB15T 17 inch 5ms black



Cateva specificatii:


Garantie comerciala: 24 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
Tip display: TN
Diagonala: 17 inch
Rezolutie: 1280 x 1024 pixeli
Timp de raspuns: 5 ms
Unghi de vizibilitate: 170/160 grade
Contrast 1000:1 (typ)
5.000.000:1
Greutate Cu stand: 3.3 kg
Fara stand: 2.9 kg
Interfata: 1x USB, 1x VGA
Tilt Angle: -15/-66 grade

VEZI DETALII COMPLETE/ CUMPARA MONITOR TOUCHSCREEN LG 17MB15T!


Oferta realizata in afiliere cu PCGARAGE si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog

Comentarii

Postări populare