Din categoria SMART-BUY - Combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813 - PRET REDUS CU -32%

Combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813, 338 l, Clasa A++, No Frost, Duo Cooling, H 205.7 cm


Extrem de colorata si interesanta din punct de vedere estetic, si o calitate elvetiana Combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813 vine in acest week-end cu un pret de exceptie, fiind redusa cu -32%, astfel incat acuma costa mult sub pretul ei obisnuit, adica 2999,99 lei cu TVA - VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Daca nu stiti prea multe despre produsele LIEBERR, am sa va spun cateva cuvinte: 

Grupul Liebherr este o companie cu sediul in Elvetia - unul dintre cei mai mari producători din Europa

Inceputa ca o afacere de familie, de-a lungul anilor, afacerea de familie s-a transformat într-un grup de peste 130 de companii, cu aproximativ 38.000 de angajaţi situate pe toate continentele.
Sediul grupului este situat în Bulle, Elveţia - Liebherr-International AG.
Familia Liebherr este singura proprietară a companiei.

Pentru a asigura fiabilitatea produselor, se utilizează în fabricarea aparatelor materiale și componente de calitate superioară. Încă din faza de realizare, fiecare aparat este testat de mai multe ori în ceea ce privește calitatea și funcționalitatea. Dezvoltarea continuă a produselor, optimizarea tuturor componentelor și o prelucrare perfectă până la cel mai mic detaliu asigură deja proverbiala calitate Liebherr. 

Electrocasnicele Liebherr sunt un simbol al calităţii în Europa, dar şi în alte părţi ale lumii. În fiecare zi, peste 10.000 de aparate sunt produse în fabricile Liebherr.

Si iata produsul vedeta care este disponibil acuma in cea mai buna oferta:

Combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813, 338 l, Clasa A++, No Frost, Duo Cooling, H 205.7 cm


Fara congelare: tehnologia NoFrost asigura performante remarcabile de congelare pentru o calitate profesionala si prospetime de lunga durata. Produsele alimentare sunt congelate prin intermediul aerului de circulatie racit, iar umiditatea este transportata in exterior. Astfel, congelatorul este intotdeauna fara gheata, iar alimentele nu se mai pot bruma.
   
DuoCooling: utilizeaza doua circuite separate de racire pentru a comanda independent temperatura compartimentului frigorific si cea a compartimentului congelator. Cu DuoCooling nu exista transfer de aer intre compartimentul frigorific si cel de congelare, prevenind transferul mirosurilor si depozitand alimentele in conditii optime.
   
PowerCooling: Sistemul de inalta performanta PowerCooling asigura o racire rapida a noilor produse depozitate si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului.
VEZI SPECIFICATII COMPLETE/ CUMPARA AICI Combina frigorifica Liebherr StickerArt CNst 4813 - REDUS CU -32%!


VEZI ALTE ELECTROCASNICE MARI DIN OFERTA!


Oferta realizata ca afiliat la eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



Comentarii

Postări populare