Smartphone HUAWEI P20

CEL MAI BUN HUWAEI


Smartphone HUAWEI P20 128GB 4GB RAM


Ar fi multe de spus despre noul Smartphone HUAWEI P20

Poate fi achizitionat cu pret redus, in doua variante de culoare - negru sau blue - VEZI AICI DISPONIBILITATEA!

Noul HUAWEI P20 este inspirat de undele de energie luminoasa care umplu universul. Corpul sau din sticla curbata reuneste conceptul de durabilitate cu cel de lumina, pentru un design de smartphone cu adevarat inedit.



Iata cateva din cele mai importante dotari ale noului Smartphone HUAWEI P20 128GB 4GB RAM:

Punand bazele fotografiei realizate cu smartphone-ul, HUAWEI P20 introduce noua camera duala Leica. Viata trece cu viteza luminii, asa ca nu uitati sa surprindeti fiecare moment luminos cu HUAWEI P20, care imbina tehnologia de varf a camerei cu designul creativ si vizionar.


Proiectat cu precizie pana la ultimul pixel, noul HUAWEI FullView Display aduce imaginile la viata pe ecranul RGBW de 5,8", oferind un afisaj radiant si consumand mai putina energie. Senzorul de amprenta fara margini cu functie de navigare inteligenta in locul barei virtuale poate oferi o zona de informatii suplimentara.

Noua camera duala Leica
Parteneriatul dintre HUAWEI si Leica i-a facut pe pasionatii de camere foto sa indrageasca fotografia realizata cu smartphone-ul. Acum camera duala Leica de noua generatie de la HUAWEI P20, conceputa pentru a obtine fotografii de calitate profesionala clare si bogate in detalii, va va face sa va indragostiti din nou.

Cel mai bun senzor
Cand lumina intra prin obiectivele impresionante cu diafragma larga ale telefonului HUAWEI P20, declanseaza un senzor mare de imagine cu o marime a pixelilor de 1,55 micrometri. Pe scurt, aceasta inseamna ca senzorul absoarbe mai multa lumina, iar mai multa lumina inseamna fotografii mai clare, mai bogate in detalii, de calitate superioara, chiar si in conditii de lumina redusa.

Dotat cu unele dintre cele mai bune obiective cu diafragma larga (f/1.8 + f/1.6) din domeniu, acest dispozitiv face fata cu brio fotografiei in conditii de lumina slaba si in timpul noptii. Rezultatele sunt imagini captivante, clare si luminoase, chiar si in momentele in care lumina zilei scade si se lasa noaptea.

Stabilizarea imaginii AI
Stabilizarea de imagine HUAWEI AI va permite sa surprindeti imagini incredibile, fara neclaritati, fara trepied, in conditii de iluminare redusa, prin folosirea modului Night Mode. Nu mai e nevoie de trepied. Modul Night Mode are si functia de a echilibra scenele cu contrast mare pentru a obtine in orice situatie, fara efort, imagini clare si echilibrat iluminate.

Camera frontala de 24 MP(Cu senzor CMOS de 24,8 MP) va face toate selfie-urile sa arate uluitor.

Master AI
Cu ajutorul functiei Master AI, HUAWEI P20 poate sa identifice, in timp real, 19 scene si obiecte diferite (Printre scenele si obiectele ce pot fi identificate se numara: pisica, mancare, grup, culori naturale, prim-plan, fotografie de noapte, text, verdeata, portret, caine, artificii, cer albastru, flori, scena, document, apus, zapada, cascada si plaja.). Setarile pentru fotografia profesionista, cum ar fi iluminarea si altele, sunt reglate apoi automat prin intermediul AI, pentru ca fotografia sa fie cat mai buna posibil.

Kirin 970 cu NPU incorporat
Sistemul de fotografiere controlat prin AI al modelului HUAWEI P20 este realizat cu ajutorul chipsetului Kirin 970, care asigura o multitudine de noi functii premium suplimentare si instrumente creative, oferind o experienta de utilizare a smartphone-ului deosebita.

HUAWEI Share 2.0 va permite sa transferati instantaneu fisiere si fotografii intre telefoanele HUAWEI si PC sau Mac. Fara cabluri, fara limitari, distribuire super-rapida si usoara.

Modelul HUAWEI P20 contine o baterie extrem de puternica, ce se incarca rapid si in siguranta si care nu se descarca un timp mai indelungat. Cu HUAWEI SuperCharge puternica baterie de 3.400 mAh se poate incarca rapid, pentru maximum de confort.

VEZI DISPONIBILITATEA PENTRU Smartphone HUAWEI P20 128GB 4GB RAM!


Oferta realizata in parteneriat cu  ALTEX

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!




Comentarii

Postări populare