luni, 25 ianuarie 2016

Ceasul romanesc Vector Watch in magazine

VECTOR WATCH - 30 de zile de autonomie

Daca il asteptati, acuma este disponibil in magazine - Vector Smartwatch - ceasul romanesc inteligent.

Initial disponibil doar in Orange Shop, acuma il putem gasi in mai multe magazine: Flanco, evoMAG - saptamana asta cu reduceri substantiale, eMAG - gama completa probabil, CEL.ro, cateva modele si in ALTEX, mai multe modele in DPAP (Depozitul de Papetarie, care contine mai mult decat papetarie). Ce e culmea, este ca nu l-am gasit in magazinele de ceasuri, care prefera modele ale marcilor consacrate, iar VECTOR SMARTWATCH de abia si-a facut aparitia, astfel incat, e mai mult un gadget si face parte din oferta magazinelor IT.

Vector Watch este o companie internationala de tehnologie, cu birouri in Londra, Silicon Valley, Amsterdam, Hong Kong si Bucuresti. Compania a dezvoltat un sistem de operare propriu bazat pe un consum eficient de energie, oferind dispozitivelor inteligente o automonie de 30 zile, fara precedent pe
aceasta piata. Viziunea Vector este de a conecta oamenii prin intermediul dizpozitivelor inteligente si de a spori confortul vietii prin furnizarea de informatii relevante, pe baza unei tehnologii simple si intuitive.

Atuul acestui smartwatch este perioada lunga de timp in care nu iti bati capul cu incarcarea bateriei - cu ecranul activ in permanenta, Vector Watch reușește sa ofere 30 de zile de autonomie. Explicatia este că display-ul consumă energie doar atunci când își face refresh în ce privește informația afișată.


Smartwatch-ul poate fi conectat cu iOS, Android și Windows Phone, prin bluetooth 4.0.

Trei lucruri care fac Vector Watch mai bun decat un ceas cu Android Wear:

1. Autonomia de 30 de zile, spre diferenta de jumătate de zi sau în cel mai bun caz de o zi,  la ceasurile cu Android Wear.
2. Display activ 100% din timp - ceasul are ecranul vizibil in orice clipa, nu este nevoie sa il scoateti din stand-by.
3. Are un aspect elegant, modern, poate concura la acest capitol cu orice ceas inteligent de pe piata, are o finete perfecta.

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG Orange Shop,  Flanco,  evoMAG CEL.roALTEX,  DPAP 2parale si Profitshare

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu