marți, 26 aprilie 2016

Ce e promotia cu BINGING?

Binging sau cum sa vezi filme pe telefon, fara costuri suplimentare

De fapt, binging ar putea fi cautarea pe net prin motorul de cautare Bing, dar aici este actiunea de a vedea seriale "fara numar" pe telefon, fara sa iti consumi traficul pe care il ai, in timp ce folosesti o retea de inalta performanta -  Supernet 4G la maxim 300 Mbp - cat permite reteaua.

ALEGE TELEFONUL SAU ABONAMENTUL CARE TI SE POTRIVESTE AICI!

Noile abonamente Super Duo de la Vodafone includ fix asta: un telefon, minim 3 GB de trafic de date și net nelimitat pentru 3 luni. Yup, nelimitat, Supernet 4G la maxim 300 Mbps, după cum permite rețeaua. Primești și acces la HBO GO și la Zonga pe toată perioada contractuală, deci cel puțin în primele 3 luni te vei putea uita la câte filme și seriale vrei tu, inclusiv titluri mari precum Game of Thrones, Entourage, Veep, Sopranos, True Blood, Boardwalk Empire, Vinyl și altele. - FARA SA CONSUMI TRAFICUL DE NET ALOCAT!

Se numește Super Duo pentru ca abonații mai pot primi încă un telefon sau o tabletă, cu trafic de date, sau un al doilea SIM, tot cu trafic de date inclus. Astfel, cu cel mai ieftin abonament primesti 3 GB de net și, dacă vrei încă un SIM, mai primești încă 3 GB de net, plus HBO GO, Zonga și nelimitatul din primele luni. Poți accesa HBO Go simultan de pe ambele SIM-uri.

Eu personal beneficiez de promotia cu HBO GO si Zonga - stai linistit in pat si te uiti la filme sau iti pui castile in urechi si asculti cata muzica vrei! Ideea este ca fiind incluse in abonament, acestea nu iti consuma traficul! Zonga merge pe un singur dispozitiv cu un cont, insa HBO GO poate fi instalat pe 4 dispozitive - astfel ca eu, de exemplu l-am pus si pe comp asa ca vad filmele direct pe televizor! Super tare oferta!

ALEGE TELEFONUL SAU ABONAMENTUL CARE TI SE POTRIVESTE AICI!

Oferta realizata in parteneriat cu VODAFONE si 2parale!
Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blogNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu