sâmbătă, 9 aprilie 2016

Trucuri tastatura android si un Pachet HTC One A9 Rosu 4G cu casca On Ear JBL E30 Rosie

Smartphone - promotie HTC ONE A9 - rosu sau negru

Aproape toata lumea detine un smartphone in ziua de azi, dar e o diferenta intre a folosi un smartphone si a-l folosi cu adevarat, profitand de cat mai multe dintre optiunile pe care le ofera.
Iata, de exemplu - tastatura - stiati ca tastatura ofera mai mult de un singur simbol pentru fiecare litera? Probabil stiati asta. Cele mai multe tastaturi au un set de chei alternative - de exemplu simbolul 1/2 de pe tastatura (HTC in cazul meu) - apasand putin mai mult pe simbolul 1/2 apare o tastatura alternativa, ca in imaginea de mai jos- dupa ce am apasat butonul 1/2 din coltul de jos tastatura a devenit aceea din dreapta:

Sau, iata, apasand o tasta prelung, in cazul meu litera V, iti apar mai multe simboluri pe care le accesezi deplasandu-te cu degetul pe ele:

Vreti sa stiti cum am facut printsceen pe HTC? O apasare scurta si intensa pe butonul power si pe home - se realizeaza un printscreen cu ce ai pe ecran in acel moment!

De fapt, eu vroiam sa va spun despre un HTC foarte tare, pe care il poti achizitiona cu pret preferential la abonament - mai multe afli AICI.

HTC One A9 este echipat cu un ecran de 5 inch FullHD 1080p, ce afişează culori cu până la 40% mai intense decât un ecran LCD obişnuit, chiar şi în lumină directă.
Cu A9 nu trebuie să fii fotograf profesionist ca să ai rezultate extraordinare de fiecare dată: foloseşte stabilizarea optică a imaginii ca să prinzi cele mai bune instantanee în mişcare, foloseşte modul RAW pentru captarea fiecărui detaliu sau subliniază dinamica videoclipurilor cu funcţia Hyperlapse. - VEZI MAI MULTE DETALII OFERTA HTC A9!


Este o perioada favorabila achizitionarii de noi telefoane la preturi mai bune cu un abonament - in functie de ce iti doresti mai mult - minute, sms-uri, internet - desigur VEZI OFERTA COMPLETA!
De foarte multe ori este mai avantajos sa achizitionezi on-line, magazinele online sunt mai deschise la oferte in varianta virtuala decat cea fizica!

Oferta realizata in parteneriat cu VODAFONE si 2parale!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


Vodafone

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu