American BLACK FRIDAY - 28 - 30 noiembrie 2014

REDUCERI DE PRET la IT&C, smartphone-uri, televizoare, laptopuri, tablete, electronice si electrocasnice

Nenumarate oferte zilele acestea, si o noua isterie de black-friday, numit, de data asta, American BLACK FRIDAY
Sigur toate magazinele vor avea diverse campanii cu discount, am o lista luuuuuuuunga aici, iar mai jos cateva oferte anuntate de magazinele partenere:




Yellowstore
- începând cu 28 noiembrie, ora 00:00, pe site-ul yellowstore.ro să-ți cumperi aparate foto, obiective și accesorii cu reduceri de până la 65%!
Vei găsi produse de la Nikon, Lowepro, Sandisk, Lexar, Marumi, Velbon, Lenspen și Joby.



UTOK
- te alegi cu o tableta ieftina si buna



VODAFONE
- super-reduceri, promotii la telefoane, tablete, abonamente si accesorii pentru acestea!
Mijlocul săptămânii este rezervat smartphone-urilor Android!
REDUCERI DE PÂNĂ LA 100%  la telefoanele din promotie

Vodafone



Interlink
- ofertele black-friday propuse de unul din cei mai mari importatori si distribuitori de echipamente IT Second Hand si Refurbished din ROMANIA.

Interlink.ro



Si iata ceva mai putin obisnuit pentru acest blog, dar fiind vorba de chestii faine si inovatoare, poate vreti sa vedeti de la Switchshop

Ochelari Ski ELECTRIC EG3
Urmatorul pas in evolutia spre un camp vizual nelimitat, EG3 este contruit pe baza binecunoscutului model EG2, un ochelar care a revolutionat industria. Constructia Electric Press SEAL asigura o etansare perfecta a lentilei pe rama, aceasta fiind in continuare bazata pe ergonomie si functionalitate. Fiecare rama Electric este conceputa cu gandul la performanta si confort, avand o interfata cu trei straturi de burete si spuma, astfel mulandu-se perfect pe fiecare trasatura a fetei si asigurand o etansare perfecta. Lentila este de constructie tip Dual Lens, conceputa pentru a forma un micro climat in spatiul dintre cele doua straturi, astfel aburirea ochelarului devine o veche amintire. Totul la acest ochelar este gandit si construit pentru a oferi maximul de calitate si performanta.




Mai intrati si pe facebook si dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!

Comentarii

Postări populare