Magazine partenere SMARTINSERT

Lista magazinelor partenere SmartInsert


Mai jos sunt toate magazinele din care va aduc diversele promotii si oferte SMART!


Vodafone

Din produsele si serviciile oferite clientilor, se regasesc pe site:
- Achizitia de abonament (voce si internet) pentru clienti noi si existenti.
- Prelungirea de contract pentru clientii Vodafone.
Livrarea produselor este Gratuita (pentru orice suma totala de plata) si variaza intre 24h-48h de la confirmarea comenzii.
Lunar, vor fi disponibile promotii exclusiv online constand in reduceri de telefoane, bonusuri la abonamente sau planuri tarifare dedicate clientilor din website.



eMAG




evoMAG

- site de comert electronic avand in prezent peste 85.000 de produse active din domeniul IT&C si Telecomunicatii.
- livrarea comenzilor se face in 24 de ore de la confirmarea acesteia
- clientii pot opta si pentru ridicarea comenzii din showroom
- clientii primesc prin sms si prin e-mail notificari despre starea comenzii si notele de transport
- pe site vizitatorii nostri beneficiaza de cele mai multe si atragatoare promotii
- orice comanda plasata este preluata in cel mai scurt timp de consultantii nostri in vanzari

Produse evoMAG.ro


CitGrup

- Brandurile comercializate Dell, HP, IBM, Cisco, APC, Microsoft;
- Microsoft Registered Refurbished;
- Dell Registered Partner;
- Peste 16 000 de produse pe stoc, accesibile oricand si de oriunde;
- 98% din produse sunt pe stoc si se pot livra in aceeasi zi;
- Garantie 2 ani pentru toate produsele refurbished;
- Echipamentele IT refurbished sunt cu 40% mai ieftine decat echipamentele noi si beneficiaza de licenta windows preinstalata;
- in fiecare vineri reduceri de 30% cu ocazia Green Friday
-  in fiecare dumnica reduceri de 10% la toate produsele cu ocazia Red Sunday.




ActionCamera

- aduce mai aproape iubitorilor de sport extrem aceasta tehnologie, a camerelor de actiune, din dorinta de a promova sportul extrem din Romania
- In momentul de fata camerele de actiune sunt foarte populare, cele mai cunoscute branduri fiind GoPro, Sony si Drift.
- Livrare Gratuita, Plata in 12 Rate fara Dobanda, Price Match, Plata Ramburs, Garantie 24 de luni pe care o rezolvam in cele mai multe cazuri in 72 de ore, Suport Online, 30 de zile Garantie de Retur.

Action Camera

F65

cel mai mare magazin online foto-video

F64


Marketonline

- transport gratuit la peste 20.000 de produse,
- posibilitatea deschiderii coletului inainte de a-l plati,
- asambalare gratuita pentru sistemele PC,
- raspuns rapid la orice solicitare (maxim 3 ore)
- livarea produselor in aceeasi zi (pentru Bucuresti)


ALTEX




FLANCO






Clickshop

 - magazinul online de produse al Romtelecom, comercializeaza exclusiv in mediul online o mare varietate de produse, focusandu-se in special pe Electronice, produsele IT&C, produse pentru Casa & Gradina dar si multe altele
Clickshop.ro

Azerty

 - electronice, componente PC, electrocasnice
- ofera clientilor fideli Cardul VIP care are urmatoarele avantaje:
- 2% discount la cumparaturile efectuate pe Azerty.ro;
- Acces gratuit la RVX Manager, o solutie ERP deschisa si flexibila, adaptabila domeniului tau de activitate. O facilitate excelenta pentru micii intreprinzatori si I.M.M-uri;
- Transport gratuit indiferent de valoarea comenzii sau localitate;
- Serviciu pick-up & return pentru orice problema de service;
- Linie speciala dedicata problemelor tehnice.

Azerty.ro

Interlink

- frecvent diverse campanii menite sa atraga clienti noi (campanii gen TVA-ul inapoi sau Happy Weekend care ofera 10% discount in fiecare weekend)



MagazinulTau.ro

- este un magazin de comert electronic pentru produse IT si conexe operat de Alliance Computers.
Alliance Computers este o companie care activeaza cu succes de 9 ani pe piata de import, distributie si retail IT. Alliance Computers are ca parteneri strategici producatori ca Acer, Asus, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Lenovo, LG, Microsoft, Nokia, Olympus, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Toshiba.



spy-shop.ro

- este lider pe piata online din Romania in comertul cu echipamente de securitate, supraveghere si monitorizare.



Sensodays

- este marca inregistrata a International Transactions & Services, companie cu o experienta de peste 20 de ani in managementul categoriilor si al furnizorilor, auditati permanent pentru a fi la nivelul asteptarilor clientilor
- primii care au adus noile lansari Apple in fiecare an, si printre primii care aduc pe piata lansarile brandurilor cele mai importante din piata. In plus, te poti baza pe disponibilitatea unui stoc variat, avand certitudinea unor livrari rapide si sigure in toata tara.
Categorii de produse: IT, Foto, Electronice, Electrocasnice, Tehnico sanitare, Entertainment



Madd Electronics Group

- distribuie produse Dell pe piata IT din Romania din anul 2002, iar din 2010 devine Dell registered partner si partener Microsoft Refurbisher.




Depanero

- oferta de servicii complementare pentru toti cei care achizitioneaza produse electro-IT
- ofera servicii de reparatie in garantie si post garantie pentru televizoare, monitoare, electronice (sisteme home-cinema, audio, DVD, BluRay, video proiectoare), laptopuri, desktop PC-uri si electrocasnice.
- Specialistii de la Depanero acopera peste 350 de marci pentru reparatii si garantii, printre care: Samsung, Bosch Siemens, LG, Whirlpool, Allview, Asus, Heinner, Horizon, Panasonic, Serioux.


Yellow Store - exclusiv Nikon

Yellow Store este primul magazin exclusiv Nikon din Romania care ofera intreaga gama de modele a unui singur producator foto. Toti cei pasionati de arta fotografica au sansa de a achizitiona online oricare dintre aparatele foto, obiectivele si produsele de optica sportiva Nikon, precum si o paleta larga de accesorii care completeaza trusa foto a fiecarui fotograf.


UTOK

Marca romaneasca
UTOK isi propune sa aduca in prezent tehnologiile viitorului. Si vrem ca acest viitor sa fie prietenos. Intr-o lume in care tehnologiile apar si evolueaza atat de rapid, in care inovatia impune felul in care traim, avem nevoie sa ne schimbam modul de gandire, sa nu ne simtim amenintati de progres. A sosit timpul ca tehnologia sa fie accesibila. Este momentul ca si cele mai avansate gadgeturi sa fie usor de inteles, de obtinut, de utilizat.


PCFun





PC SHOP

- Cu o experienta de 10 ani in productie si vanzari IT, depanari, configurari hardware si software, ocupam primele pozitii in cautarile google in ultimii 7 ani si incercam sa multumim toti clientii .
- Peste 50 000 de produse pe stoc, accesibile oricand si de oriunde, se pot livra in aceeasi zi !
- Firma noastra este acreditata Microsoft Registered Refurbisher. Acest program Microsoft permite unor firme importatoare de calculatoare cu COA Windows OEM sa le relicentieze la un pret mult mai mic decat in cazul calculatoarelor licentiate pentru prima data. Aceasta licenta este speciala pentru sisteme si laptop-uri SH (pe care se instaleaza si se activeaza!), se vinde numai cu sistem.
-  este importatoare de calculatoare si monitoare TFT, servere, imprimante laser, laptop-uri si notebook-uri, produse Outlet sau refurbished pe care noi le testam si oferim 12 – 24 luni garantie.
- Printre cele mai renumite branduri pe care le comercializam se numara Dell, HP, IBM Lenovo, Fujitsu Siemens. GARANTIA CALITATII !




DeLonghi

- Magazinul online de produse electrocasnice vine ca un suport pentru nevoile consumatorilor de produse marca DeLonghi, aducand produse italienesti de o calitate si un design deosebit.
- Site-ul ofera de la aparate de cafea, esspresoare cu pompa sau cu boiler la filtre sau aparate automate, aparate de bucatarie ( toastere, mixere, aparate cu microunde sau aparate de inghetata) sau aparate de uz casnic (aspiratoare, radiatoare electrice sau fiare de calcat). Produsele DeLonghi combina tehnologia, stilul, calitatea si inovatia italienesti intr-un brand al carui nume este sinonim cu bunul gust si calitate.
- Impartit in Aparate de cafea, Aparate de bucatarie si Aparate de uz casnic, magazinul oferta o gama diversificata de produse DeLonghi, cu preturi intre 200 si 9000 lei. Livrarea produselor se face in aprox 3 zile lucratoare, contra taxei unice de transport de 19.9 lei, stocul actualizandu-se periodic. Garantia produselor este de 24 luni.




REMINGTON

- unul dintre liderii mondiali in produse de ingrijire personala si ingrijirea parului.
- magazinul nostru aduce pe piata romanesca produse exclusive Remington, direct de la furnizorul official, avand in gama aparate de coafat, aparate de tuns, barbierit, truse de coafat, perii si epilatoare.





Russell Hobbs

Cu o traditie de 60 de ani in Marea Britanie, Russell Hobbs a ajuns official pe piata din Romania prin magazinul exclusiv monobrand http://www.russellhobbs.ro. Brandul de electrocasnice mici se bazeaza pe inovatie si design, avand obiectivul de a infrumuseta casele si vietile oamenilor.
Din 1952 si pana acum, Russell Hobbs a strans numeroase reusite: primul aparat de cafea cu plita incalzita, primul fierbator electric, cel mai bine vandut toaster din istorie, brandul nr.1 ca vanzari si notorietate in Marea Birtanie.




CutiaCuCafea

- este magazinul consumatorilor de cafea buna.
- specializat pe cafea la capsule si espressoare cu capsule, CutiaCuCafea ofera clientilor sai acces la cele mai cunoscute branduri de cafea: Nespresso, illy, Starbucks, Tassimo, Dolce Gusto, Senseo, Lavazza, etc.




Espressocafe

- magazin online specializat in comercializarea cafelei, produselor vending si a automatelor si espressoarelor de cafea cu o experienta de peste 11 ani.
- suntem distribuitor autorizat Lavazza, Saeco. Punem la dispozitie o gama completa de aparate profesionale de bar si toate produsele din domeniu, pentru restaurante sau cafenele.
- la noi clientii gasesc la cele mai bune preturi de pe piata, automate si piese de schimb pentru renumitele branduri italiene de cafea.
- prin intermediul magazinului online expediem zilnic comenzi in toata tara, produse ce ajung a doua zi la destinatie prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier si Cargus.
- asiguram produse pentru zeci de afaceri in domeniul automatelor de cafea si barurilor.
- oferim peste 600 de produse ale celor mai mari producatori din domeniu la preturi si conditii de transport cele mai avantajoase.




Cladiriinteligente

- Magazinul ofera produse bazate pe tehnologia Z-Wave la preturi competitive si cu livrare oriunde in tara. Practic oferim produse si echipamente electronice care comunica intre ele wireless pe o frecventa speciala si care, impreuna permit automatizarea si controlul locuintelor, birourilor, cladirilor
Cu ajutorul unei retele de echipamente Z-Wave oricine isi poate transforma locuinta intr-una inteligenta putand controla accesul, iluminatul, securitatea, consumul energetic si altele. Controlul se face chiar si de pe smartphone, tableta, PC, oriunde exista legatura la Internet.
Fata de alte shopuri online care comercializeaza astfel de echipamente (foarte putine deocamdata in Romania), consideram ca avem urmatoarele avantaje:
- un design mai simplu, cald si atractiv
- preturi mai mici
- usurinta in navigare, sortare, filtrare a categoriilor si produselor
- descriere clara, in limba romana (inca mai avem de tradus cateva produse) cu explicarea functionalitatii produsului si furnizarea linkurilor pentru descarcarea manualelor si fiselor tehnice ale produselor
- oferta de pachete predefinite de sisteme in functie de scopul principal dorit sau buget. Aceste pachete le oferim cu discount de pana la 15%





Nu uitati sa ma urmatiti si pe pagina de facebook SmartInsert ori pe +Smartinsert 

Comentarii

Postări populare