Pana la 25% discount la telefoanele si tabletele ALLVIEW

OFERTA ALLVIEW





Promotie care vine cu reduceri de pana la 25% la produsele Allview!
Oferta expira in 16 februarie 2015!




TELEFOANE MOBILE ALLVIEW

Telefon mobil Allview X1 Xtreme MINI, 16GB
X1 Xtreme mini – Traieste, simte, vibreaza extrem
Pentru ca esentele tari se regasesc in ambalaje mici, X1 Xtreme mini te va incanta de la prima vedere, atat prin designul fermecator cat si prin componentele de top. Acesta este dotat cu display de 4,7" cu o densitate impresionanta de pixeli (469 ppi), procesor performant Qualcomm Quad Core cu frecventa de 2,15 GHz, camera principala cu rezolutie uluitoare de 16 MP si secundara cu dimensiunea pixelului de 2 µm, GPS cu suport Glonass, Wi-Fi 802.11ac (5G Wi-Fi) si Android 4.4.2. Viteza de reactie si imaginile incantatoare vor transforma fiecare interactiune cu device-ul intr-una mai mult decat placuta.
Rezistent si proiectat pentru tine

Constructia din aluminiu impreuna cu liniile fluide si curbe ale designului confera smartphone-ului X1 Xtreme mini o alura fermecatoare. Finisajul canturilor si culorile argintiu si verde metalizat, in care este disponibil, sporesc atractivitatea acestuia si sunt doar cateva detalii care fac diferenta intre frumos si extraordinar.
Imagini patrunzator de superbe

Intotdeauna iti doresti sa vezi pana si cele mai mici detalii dintr-o imagine. Display-ul IPS OGS de 4,7" cu rezolutie Full HD si o densitate impresionanta de pixeli de 469 ppi ofera claritatea pe care o astepti. Acesta este protejat de un strat de sticla rezistent la zgarieturi si socuri. Tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) abordata in construirea ecranului permite densitatea mai mare a pixelilor datorita utilizarii siliciului policristalin in structura tranzistorilor din componenta acestuia. Rezulta o viteza mult mai mare de miscare a electronilor, aceasta traducandu-se printr-un raspuns mult mai rapid al display-ului, o temperatura mai scazuta a jonctiunilor si un consum redus de energie.



TABLETE ALLVIEW

Tableta Allview Ax4 Nano
- cu procesor Cortex A7 Dual-Core 1.30GHz, 7", 512MB DDR3, 4GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth, Android 4.4 KitKat, Black
Fie ca navighezi pe internet, testezi cele mai noi jocuri, citesti o carte sau comunici cu prietenii prin video call, AX4 Nano ofera o experienta placuta la fiecare utilizare. Ecranul de 7”, greutatea de numai 256 de grame si dimensiunile reduse o fac usor de utilizat si transportat, fiind un gadget indispensabil in concedii si calatorii.
Conectivitate
AX4 Nano te va insoti peste tot. Ai conectivitate Wi-fi direct prin care poti face schimb rapid de fisiere cu prietenii tai si conexiune 3G HSPA+ prin USB, poti transfera fisierele de pe PC pe tableta si invers sau poti conecta device-ul la un dispozitiv periferic (boxe, imprimanta, etc).
GPS EPO – precizie mai buna a localizarii
AX4 Nano este partenerul de nadejde in calatoriile tale cu masina. Iti poti transforma tableta  in GPS si aceasta te va ghida pana la destinatie. Tehnologia inovatoare EPO (Extended Prediction Orbit) permite o estimare de pana la 30 de zile a orbitei satelitilor, imbunatatind astfel timpul de localizare.
Call function
Cu functia de apelare, iti transformi tableta in telefon!
Salveaza contactele in agenda, trimite sms-uri si suna-ti prietenii. In plus, cu AX4 Nano te poti bucura de apeluri video 3G. Pentru efectuarea acestora, destinatarul apelului trebuie sa aiba un device compatibil cu aceasta tehnologie.

VEZI DETALII OFERTA Tableta Allview Ax4 Nano - cu procesor Cortex A7 Dual-Core 1.30GHz, 7", 512MB DDR3, 4GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth, Android 4.4 KitKat, Black



Acest articol este realizat in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Pentru mai multe promoti, urmariti paginile de facebook SmartInsert ori pe +Smartinsert!


Comentarii

Postări populare