NOUTATI - Boxe portabile - boxa gravitationala wireless si altele

Boxe portabile

Iata mai jos cateva boxe portabile:

OM/ONE

BOXA GRAVITATIONALA WIRELESS

OM/ONE este prima boxa din lume care leviteaza. Aceasta este compusa din difuzor portabil si o baza
magnetica. Difuzorul portabil este fara fir, cu bluetooth, cu diametru de 3,6 inch, o greutate de 750 g, are microfon incorporat si are baterie reincarcabila cu o durabilitate de pana la 12 ore. Baza magnetica are diametrul de 6,3 inch, inaltimea la care leviteaza difuzorul fiind de 0,8 inch, aceasta este prevazuta cu cablu de alimentare inclus. - VEZI MAI MULT!


MUVIT

BOXA PORTABILA CU MICROFON

Boxa portabila de la MUVIT este creata din material de calitate inalta, cu design unic, este prevazuta cu microfon, poti sa o conectezi la dispozitivele tale mobile prin bluetooth, este foarte usor de transportat, cu o greutate de 800 gr. - VEZI MAI MULT!


MR HANDSFREE

BOXA PORTABILA BEAT MINI

Boxa portabila creata din material de calitate inalta, cu design unic, se conecteaza cu dispozitivele mobile prin bluetooth, este prevazuta cu indicator cu LED pentru baterie descarcata, are baterie de 200 mAh, reincarcabila, durabilitatea acesteia este de pana la 5 ore si are o greutate de 126 g. - VEZI MAI MULT!

Oferta realizata in parteneriat cu QUICKMOBILE si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!


Comentarii

Postări populare