ASUS ZENFONE - ultra-thin, ergonomic, arcdesign

ASUS ZenFone 2 introduce o noua viziune de design ergonomic

Lux Ultra-Thin ergonomic Arc design

ASUS ZenFone 2 are o forma uimitoare, un nou design folosind elemente de design iconice ASUS care ecou spiritul Zen, cu detalii distincte circular-concentrice.Carcasa gratioasa si ergonomica Arc-design se ingusteaza capatand un look elegant dar îndrăznet, iar controlul volumui este montată în spate,  butonul de declansare este pozitionat ideal pentru degetul arătător.



Ecranul IPS HD de 5" ofera o densitate incredibilă de
294ppi pixeli, oferind ZenFone 2 un ecran remarcabil pentru o experiență de vizionare maximizat - tot ceea ce vezi este mai mare, mai luminos si mai frumos.
Capturarea momentelor memorabile in detaliu, intr-o rezolutie uimitoare este o caracteristica speciala a acestui telefon. Camera din spate de 8 MP asigura, in mod exceptional, imagini clare si de inalta calitate, in timp ce camera frontala permite capturarea de selfie-uri colorate si efectuarea de apeluri video. Modul Light Low fuzioneaza tehnologia fiecarui pixel pentru a captura fotografii de pana la 400% mai luminoase pe timp de noapte sau in scene de lumina scazuta, fara a fi nevoie de blitz ... VEZI MAI MULT!

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!

Comentarii

Postări populare