marți, 16 iunie 2015

ASUS ZENFONE - ultra-thin, ergonomic, arcdesign

ASUS ZenFone 2 introduce o noua viziune de design ergonomic

Lux Ultra-Thin ergonomic Arc design

ASUS ZenFone 2 are o forma uimitoare, un nou design folosind elemente de design iconice ASUS care ecou spiritul Zen, cu detalii distincte circular-concentrice.Carcasa gratioasa si ergonomica Arc-design se ingusteaza capatand un look elegant dar îndrăznet, iar controlul volumui este montată în spate,  butonul de declansare este pozitionat ideal pentru degetul arătător.Ecranul IPS HD de 5" ofera o densitate incredibilă de
294ppi pixeli, oferind ZenFone 2 un ecran remarcabil pentru o experiență de vizionare maximizat - tot ceea ce vezi este mai mare, mai luminos si mai frumos.
Capturarea momentelor memorabile in detaliu, intr-o rezolutie uimitoare este o caracteristica speciala a acestui telefon. Camera din spate de 8 MP asigura, in mod exceptional, imagini clare si de inalta calitate, in timp ce camera frontala permite capturarea de selfie-uri colorate si efectuarea de apeluri video. Modul Light Low fuzioneaza tehnologia fiecarui pixel pentru a captura fotografii de pana la 400% mai luminoase pe timp de noapte sau in scene de lumina scazuta, fara a fi nevoie de blitz ... VEZI MAI MULT!

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu