Tableta grafica Yiynova MVP20URH 20”

Tableta grafica sau PenThablet monitor Yiynova

Yiynova MVP20URH 20 este, de fapt, un monitor cu touch si creion electronic cu care poti desena direct pe PC sau poti retusa fotografii.

Primul aspect prin care Yiynova se deosebeste de celelalte tablete grafice de pe piata este nivelul de interactiune ridicat pe care il ofera. Daca de mici eram obisnuiti sa desenam direct pe o anumita suprafata, acest model iti ofera posibilitatea de a crea fara limite in modul in care ne este cel mai la indemana.

Desi brand-ul Yiynova a intrat de putin timp pe piata din Romania, MVP20URH 20 este un produs competitiv din punct de vedere al raportului pret-performanta si este semnificativ mai ieftin fata de produsele similare ale competitiei.


Combo-ul dintre monitor si tableta grafica se ataseaza la PC printr-un cablu dvi, un cablu usb conectat permanent la cablul de semnal video al tabletei si adaptorul de alimentare de 12 volti.

Odata conectata la pc sau laptop, tableta este recunoscuta ca un monitor secundar cu toate beneficiile acestuia, evident setat in prealabil in functie de preferinte si modalitatea de lucru aleasa felul in care se va face afisarea imaginii.

Panoul de sticla rigid si perfect finisat reda culori deosebit de vii si placute, iar non culoarea negru afisata pe panou este mult mai pronuntata decat la monitoarele IPS / PLS.

Daca esti pasionat de desen, grafica si de creatie in sine, dar esti inca la inceput de drum, Yiynova MVP20URH 20 poate fi o alegere potrivita pentru tine. Produsul poate fi folosit si de cei mai putin initiati dar dispusi sa invete, insa se evidentiaza cu adevarat mai ales atunci cand este utilizat pentru efectuarea unor lucrari in care acuratetea culorilor este primordiala.

Te poti convinge de ceea ce poate sa faca aceasta tableta grafica in review-ul de mai jos, iar pentru detalii si pret te invit sa intri aici.


Oferta realizata in parteneriat cu MARKETONLINE si 2parale!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



Comentarii

Postări populare