18% DISCOUNT la Camera video sport Ultra HD GoPro Hero 4 Black Adventure Edition

PROMOTIE la CAMERE VIDEO SPORT

Fii pe faza si nu rata reducerile!

Oferta vine cu reduceri de pret la cateva modele de camere video sport, bune de luat in vacanta, bune si dupa vacanta.

Oferta expira in 31 iulie 2016.
Intreaga oferta o puteti vedea AICI!

Eu m-am oprit doar la doua produse, pe care le gasiti descrise mai jos:

Camera video sport Ultra HD GoPro Hero 4 Black Adventure Edition

-18% DISCOUNT! - VEZI DETALII!

Cu un procesor de doua ori mai puternic, de doua ori mai multe cadre pe secunda si o calitate a imaginii superioara, HERO4 Black ofera inregistrari mai clare si mai bogate in detaliu. Combinand functii si tehnologii noi, sunet imbunatatit si conectivitate wireless, HERO4 Black este cea mai avansata si performanta camera GoPro realizata vreodata


4K. 4x rezolutia 1080p
HERO4 este prima camera in genul ei,  capabila sa filmeze la rezolutie ultra-inalta. Camera ofera calitate video cu adevarat profesionala intr-un pachet mic.

Fotografii rapide si intense
Cu 12 MP si 30 de cadre pe secunda, HERO4 Black va ajuta sa surprindeti momentele pe care nu doriti sa le pierdeti. Alegeti modul Time Lapse pentru a fotografia automat la intervale de timp setate intre 0.5 si 60 secunde. Este ideal atunci cand butonul declansator nu este accesibil.

Setari noi pentru fotografii nocturne
Captati cerul intr-un mod cu totul nou. Modurile Night Photo si Night Lapse ofera posibilitatea alegerii unui timp de expunere de pana la 30 secunde. Modurile va permit sa captati scene la o luminozitate scazuta.

Control, vizualizare si partajere cu Wi-Fi si Bluetooth
HERO4 Black are Wi-Fi si Bluetooth incorporate, permitandu-va sa va conectati la GoPro App. Aceasta permite transformarea tabletei sau a telefonului intr-o telecomanda video live pentru camera dumneavoastra, oferind un control deplin al tuturor functiilor si setarilor, precum si partajare via text, email, Facebook si altele.

VEZI TOATE CARACTERISTICILE SI PRETUL REDUS CU 18% pentru Camera video sport Ultra HD GoPro Hero 4 Black Adventure Edition!



Camera video de actiune Oregon ATC MINI, Black

-43% DISCOUNT - VEZI DETALII!

ATC Mini este o camera video de actiune, usoara, compacta, impermeabila si rezistenta potrivita pentru cele mai grele conditii. Camera poate inregistra filme HD la 720p si poate ajunge la adancimi de 20 de metri facand-o potrivita pentru toate tipurile de activitati atat pe uscat cat si subacvatice.
ATC Mini este o camera actiune care inregistreaza direct pe micro SD (extensibila pana la 32GB) incluzand o baterie litiu detasabila reincarcabila care va ofera pana la 1,5 ore timp de inregistrare. Unitatea include atat un jack TV-Out si Mini USB, care va permit  sa vizionati videoclipul pe televizor, plus editare, salvare si partajarea prin intermediul unui PC / Mac


ATC Mini dispune de un sistem super-robust nou de montare, care mentine camera video sport sigura dar si nemiscata in timpul filmarilor, de asemenea, va permite sa reglati camera in orice unghi sau inaltine pentru a obtine acea fotografie perfecta.
VEZI DETALII OFERTA SI PRET REDUS CU 43% pentru Camera video de actiune Oregon ATC MINI, Black


Promotia expira in 31 iulie 2016!

Oferta realizata in parteneriat cu eMAG si Profitshare!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!


Comentarii

Postări populare