Sony Smartwatch 3 SWR50 cu 17% discount

PROMOTIESony Smartwatch 3 SWR50, LCD Transflectiv 1.6", Rezistent la apa si praf (Argintiu)


Oferte si reduceri prevestitoare de noroc pentru Noul An, unde va puteti bucura de reduceri de pana la 80% la smartphone-uri, laptopuri, componente PC, televizoare, electrocasnice si nu numai! Perioada campaniei: 27.12 - 31.12.2016. - VEZI INTREAGA OFERTA!

Am ales un smartwatch deosebit, aflat la reducere de pret -17%:

Ceasul SONY SmartWatch 3 este un accesoriu inteligent și inovativ ce-ti permite controlul telefonului mobil. Reptioneaza prin bluetooth toate notificarile din telefon si-l poti personaliza cu aplicatii compatibile Android Wear pentru un stil exclusivist.

Chiar daca au mai incercat si altii sa-l imite, SONY lanseaza SmartWatch 3 si ramane singurul ceas inteligent si extravagant cu un aspect stilat, ce se poate purta confortabil. 

Preia controlul telefonului tău fără să-l scoţi, cu ceasul inteligent pentru telefon SmartWatch.
Este portabil şi fără fir.

Şi il poţi particulariza cu aplicaţii. Descoperă cel mai bun prieten - SmartWatch.
Foarte util atunci cand telefonul este in geanta si imposibil de accesat sau in momente private, sedinte, intalniri unde trebuie sa pastrati linistea sau locatii foarte zgomotoase, doar setati telefonul dumneavoastra pe silentios iar ceasul Sony SmartWatch va anunta toate evenimentele primite in telefon. Pe ecranul ceasuluise afiseaza numarul sau numele celui ce va suna pe telefon, astfel puteti raspunde, respinge sau setati pe silentios apelul. Puteti porni si controla player-ul audio, atunci cand ascultati muzica. Puteti vedea cine va trimite un SMS si sa-l cititi pe ecranul ceasului. Puteti seta alarme favorite in telefon precum zile de nastere sau intalniri, apoi ceasul va va anunta despre momentele setate, chiar daca telefonul este pe silentios. Ceasul SmartWatch anunta toate apelurile sau alarmele si prin vibratie.

VEZI SPECIFICATII COMPLETE Sony Smartwatch 3 SWR50


Oferta realizata in parteneriat cu evoMAG!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog!


evomag.ro%20

Comentarii

Postări populare