Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 - un smartphone revolutionar



Sa fie Samsung Galaxy S9 competitorul direct pentru iPhone X?

Iata un telefon care aduce o multime de fantezii noi si foarte atragatoare, pe unele le voi prezenta mai jos, insa disponibilitatea produselor si toate caracteristicile sunt disponibile AICI!

Cele mai importante caracteristici pentru noul Samsung Galaxy S9:
- 5,8 inchi diagonala display
- 8 nuclee
- 4 GB memorie RAM
- Camera principala: Dual Pixel 12 MP OIS, f1.5/f2.4
- Disponibil AICI!

Cele mai importante caracteristici pentru noul Samsung Galaxy S9+ :
- 6,2 inchi diagonala display
- 8 nuclee
- 6 GB memorie RAM
- Camera principala: Dual Pixel 12 MP + 12 MP
- Disponibil AICI!

Voi incepe cu un video de prezentare oficial:





Infinity Display - Vezi mai mult.Ții în mână mai puțin.
Extinde-ți vederea cu acest display edge-to-edge care îți încape confortabil în mână.
Se curbează de-a lungul laturilor pentru o vedere care pare fără margini, cu distragere vizuală minimă.


Se spune ca Samsung dă o lovitură serioasă rivalului Apple, datorita lansarii AR Emoji, care este replica la Animoji de la iPhone X.
Galaxy S9 permite utilizatorilor să creeze un emoji care arată, sună și acționează exact ca ei, un emoji personalizat - nu are cum sa nu iti placa si sa nu te prinda!

AR Emoji folosește un algoritm de învățare al datelor, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să reflecte și să imite diverse expresii - cum ar fi clipitul și mișcări ale capului, astfel incat ofera o personalizare unică.
AR Emoji nu include numai format video, ci și cu o serie de stickere, prin folosirea unui format care permite utilizatorii să poată partaja emoji-ul în majoritatea platformelor de mesagerie. - VEZI MAI MULT!


Difuzoare stereo AKG - Experimentează excelența audio.
Acțiunea se aude mai clar și mai tare pe difuzoarele stereo AKG. Acestea oferă un sunet pur care este cu 1,4x mai puternic decât pe telefoanele Galaxy anterioare.


Telefonul care te înconjoară în sunet surround Dolby Atmos, la difuzoare stereo AKG.
Auzi acțiunea cu claritate, datorită sunetului pur al difuzoarelor stereo AKG. Adăugarea Dolby Atmos oferă un sunet bogat și dinamic, oferindu-vă o experiență audio ca la cinematograf.


Camera foto va oferi fotografii în orice condiții de lumină. Telefonul are diafragmă duală (dublă), astfel încât va funcționa ca ochiul uman. Difragma cu deschidere mai mare va fi folosită pentru poze în lumină slabă, iar cea mică pentru poze pe lumină puternică. Astfel, fotografiile vor fi foarte clare chiar și pe întuneric sau pe lumină extrem de puternică.  - VEZI MAI MULT!



Detalii tehnice:

VEZI DETALII COMPLETE/ CUMPARA AICI!

Oferta realizata in afiliere cu ORANGE!
Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



orange.ro

Comentarii

Postări populare