Laptop ASUS ZenBook 13 - Royal Blue - un laptop ultraportabil

Laptop ASUS ZenBook 13 UX331UA-EG005T, Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.4Ghz, 13.3" Full HD, 8GB, SSD 256GB, Intel UHD Graphics 620, Windows 10 Home, Royal Blue


Acest laptop incredibil este disponibil zilele acestea cu REDUCERE DE PRET -1000 LEI!
VEZI AICI DISPONIBILITATEA!

Iata cateva dintre principalele avantaje si proprietati care fac din Laptop ASUS ZenBook 13 - Royal Blue un laptop special, care merita sa fie achizitionat (nu uitati de reducerea de pret de 1000 lei!)

Noul ZenBook 13 va ofera toata eleganta si stilul pe care il asteptati de la un ZenBook - si mult mai mult, cu o finisare uimitoare de cristal si un design modern sofisticat care il plaseaza intr-o clasa proprie. 
Aceasta minune ultrausoara este unul dintre cele mai subtiri laptopuri de pe planeta, cu un chip grafic de inalta performanta, oferindu-i toata puterea de redare a pixelilor de care aveti nevoie pentru creativitate si divertisment: editarea de videoclipuri, manipularea fotografiilor sau doar a va bucura de filmele si jocurile preferate.
Este rapid. Este subtire si usoar.

Este ZenBook 13!



Compact si ultraportabil
Proiectat pentru portabilitate usoara, ZenBook 13 are doar 13.9 mm grosime si 1.12 kg, cu un ecran NanoEdge subtire, care il face mult mai compact decat un laptop tipic de 13’.
Cu ZenBook 13 sunteti intotdeauna gata sa mergeti oriunde in orice moment.


Performanta sporita
ZenBook 13 nu este doar un laptop superb capabil - este, de asemenea, o declaratie de stil puternic. Profilul sau elegant si sofisticat este finalizat in alegerea a doua optiuni superbe de culoare - Slate Gray clasic sau modernul Royal Blue cu un strat luxos de luciu de cristal, creat folosind un proces de litografie nano-imprimat de inalta tehnologie.
Ambele optiuni sunt impodobite in continuare cu finisajul nostru metalic din fier, inspirat de modelele Zen.

Daca aveti nevoie de un laptop ultraportabil dar si cu o mare putere de procesare, ZenBook 13 vine echipat cu procesoare Intel din geratia a 8-a ce pot atinge frecvente de pana la 3.7GHz si poate suporta o memorie RAM de pana la 16GB.


Pentru a va oferi cel mai mare ecran in cel mai mic spatiu, ZenBook 13 are un ecran senzitiv NanoEdge , cu o extremitate superioara de 6,86 mm, care ii confera un raport impresionant de 80% ecran/carcasa.
Acest uimitor ecran tactil de 13,3 "FHD se potriveste intr-un cadru ultra-compact, oferind ZenBook 13 o amprenta mai mica decat multe modele de 13 inchi.
Tehnologia sa de vizualizare de 178 ° asigura ca imaginea nu este degradata atunci cand este vazuta in unghiuri extreme, deci este excelenta pentru colaborare sau divertisment.



ZenBook 13 este echipat cu noul port USB USB-C, reversibil, cu design convenabil, care face ca dispozitivele de conectare sa fie cat mai usor posibil. USB-C ofera viteze de transfer de date care sunt cu pana la 10 ori mai rapide decat conexiunile USB 2.0 mai vechi. Exista, de asemenea, doua porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port HDMI si un cititor de cartele microSD - astfel incat sa puteti conecta cu usurinta toate perifericele si proiectoarele curente!



Pentru a-i oferi modelului ZenBook 13 capabilitati audio de neegalat, echipa ASUS Golden Ear si specialistii in tehnologii audio de la Harman Kardon si-au unit fortele, producand urmatoarea generatie a tehnologiei audio ASUS SonicMaster, iar rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare. Un sistem format din patru difuzoare separate, de calitate foarte buna, este condus de un amplificator inteligent cu patru canale, ce ofera sunet surround real, pentru un nivel de realism cinematografic, fara distorsiuni. ZenBook 13 va ofera cu adevarat cel mai bun sunet pe care l-ati experimentat vreodata in cazul unui laptop.



Tastatura ergonomica iluminata
Cel mai bun laptop ultra-portabil merita pe deplin o tastatura exceptionala.
In cazul lui ZenBook Flip 14, tastatura a fost proiectata ca parte integranta a design-ului inca de la inceput.
Tastatura de dimensiuni complete, cu sistem de iluminare, dispune de o cursa impresionanta a tastelor, de 1.0mm, ceea ce face utilizarea mai confortabila si precisa.


VEZI DETALII COMPLETE SI DISPONIBILITATEA PENTRU Laptop ASUS ZenBook 13 UX331UA-EG005T, Intel® Core™ i5-8250U pana la 3.4Ghz, 13.3" Full HD, 8GB, SSD 256GB, Intel UHD Graphics 620, Windows 10 Home, Royal Blue


Oferta realizata ca afiliat la ALTEX!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog




Comentarii

Postări populare