Masina de spalat cu uscator BEKO - o oferta pe care nu trebuie s-o ratezi

Cea mai buna oferta la o masina de spalat cu uscator


Reduceri de pana la 45% pentru electrocasnicele cele mai cautate!

Din aceasta oferta am selectat una cu adevarat perfecta, daca doresti sa schimbi masina de spalat rufe merita s-o iei in considerare:

Masina de spalat cu uscator BEKO HTV8733XS0, 8Kg, 1400 Rpm, Clasa A (Alb)


Deoarece si eu am masina de spalat cu uscator, pot sa va spun ca nu am sa mai revin la una fara uscator - e pur si simplu perfecta - programele iti permit sa speli si fara sa le usuci, dar daca e umezeala in aer - cu aceasta masina nu vei avea probleme sa usuci hainele.
Daca ai nevoie de o haina uscata pana dimineata - nici o probleme, se rezolva!

Te ajuta in multe situatii. Si nu consuma curent atat de mult dupa cum se sperie toata lumea - sunt masini de spalat moderne si una dintre prioritati este consumul de energie si apa.

Si la pretul acesta - e o adevarata OFERTA DE NERATAT !

Stocuri limitate!

VEZI AICI DISPONIBILITATEA!


Iata cateva dintre principalele caracteristici care fac speciala Masina de spalat cu uscator BEKO HTV8733XS0:

Rapid si eficient poti spala si usca 1 KG de haine doar in 60 de minute.
Programul este special realizat pentru spălarea și uscare rapidă a hainelor dintr-o textura subtire, care pot fi purtate pentru o perioadă scurtă de timp și nu prezintă grad de murdărire.

Spala, usuca si igienizeaza la temperaturi ridicate articolele delicate pentru bebelusi sau pentru persoanele cu pielea sensibila.


Motorul ProSmartInverter este partenerul tau de nadejde atunci cand ai nevoie de liniste.
Acest tip de motor este cel care face diferenta - cel care aduce economia de curent, eficienta de spalare si un zgomot mult redus fata e motoarele clasice!
Acesta este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare: eficienta energetica pe care o poti observa pe factura ta de energie electrica, nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, astfel te poti bucura de liniste impreuna cu familia ta. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea acestuia din care au fost eliminate elementele supuse uzurii cum ar fi periile de carbon. In plus, beneficiezi de 10 ani garantie.

Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.

Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii. Economisesti anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse - este perfect adevarat - pentru ca aceste masini de spalat au un stil foarte interesant de a invarti rufele, astfel incat nu e nevoie sa pui atat de mult detergent si ies spalate perfect!


VEZI DETALII COMPLETE PENTRU OFERTA Masinii de spalat cu uscator BEKO HTV8733XS0!


Oferta realizata ca afiliat la evoMAG!!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



evomag.ro%20

Comentarii

Postări populare