Laptop 2 in 1 Lenovo ThinkPad X1 Yog - REDUS CU 26%

Laptop 2 in 1 Lenovo ThinkPad X1 Yoga cu procesor Intel® Core™ i5-6200U 2.30GHz, Skylake™, 14", WQHD, IPS, Touchscreen, 8GB, 256GB SSD, Intel® Graphics HD 520, Microsoft Windows 10 Pro, Black



Acest produs este disponibil cu 26% DISCOUNT zilele acestea!



Cateva specificatii:
Un veritabil model de versatilitate, acest model ultra-usor de dispozitiv 2 in 1 se adapteaza afacerii dvs cu cele patru moduri de utilizare pentru lucru, prezentari, creatie si conectare.

Este dotat cu un ecran uimitor, oferind culori intense si contrast puternic. Si chiar si un stilou electronic andocabil si reincarcabil. Plus tehnologia broadband mobila cea mai rapida si mai avansata.


Un model convertibil 2 in 1, subtire si usor, de 14”, ThinkPad X1 Yoga accepta patru moduri de utilizare flexibile pentru lucru, prezentari, creatie si conectare.

Tastatura completa, iluminata, este rezistenta la varsarea accidentala de lichide, iar tastele se retrag automat atunci cand dispozitivul nu este folosit drept laptop, astfel incat sa nu fie expuse atunci cand tastatura se afla cu fata in jos pe birou sau pe masa.

In plus, modelul X1 Yoga este testat conform specificatiilor militare si supus unor conditii extreme. Desi are aceasta durabilitate, are o greutate de numai 1,27 kg. Ca si restul familiei X1, acest Ultrabook™ convertibil este subtire, usor si rezistent.

Ce sa mai zicem!
Acesta este un produs de exceptie!

DETALII SI PRET AICI!


Oferta realizata ca afiliat la eMAG!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



Comentarii

Postări populare