Black Friday refurbished - Calculator Dell Optiplex 380

Calculator DELL Optiplex 380 Tower, Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz


4 GB DDR3, 250 GB HDD SATA, DVDRW, Windows 10 Home, 3 Ani Garantie


OFERTA promovata in calitate de afiliat CITGRUP



Dell Optiplex 380 Tower este apreciat de firmele care vor un calculator ieftin, practic, ce poate fi imbunatatit pe viitor. Poate fi montata placa video dedicata, single-slot, daca il vei folosi la grafica 3D si jocuri.

Optiplex 380 ofera o solutie desktop flexibila pentru a sprijini nevoile unice ale afacerii dumneavoastra – de la flexibilitate ridicata pentru utilizator pana la administrare ridicata, securitate si eficienta energetica.

Dell Optiplex 380 ofera o solutie ideala echipata cu optiuni de productivitate ajustabile in functie de nevoile utilizatorilor, variind de la procesoare Intel de mare viteza, optiuni generoase de memorie si suport integrat pentru afisarea continutului video pe doua monitoare. Prin alegerea acestui echipament care este varf de gama, va asigurati securitatea datelor.
O gama larga de instrumente de administrare si servicii de suport pentru sistemele Optiplex elibereaza timpul valoros al departamentului IT. Proiectat cu caracteristici practice, Optiplex 380 este doar unul dintre motivele pentru care Dell este lider in domeniul calculatoarelor desktop de afaceri si de ce Optiplex este cea mai usoara alegere pe care o vei face astazi.
VEZI DETALII/ PRET/ CUMPARA AICI  refurbished - Calculator Dell Optiplex 380


OFERTA promovata in calitate de afiliat CITGRUP

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


citgrup.ro

Comentarii

Postări populare