Kruger&Matz - TABLETE, TELEFOANE, CASTI, TELEVIZOARE

Kruger&Matz - tableta Edge,  smartphone Live 7S, casti Stereo Wireless, smart-tv LED 109 cm, Ultrabook Explore 1404, casti Stereo KM0616 Bluetooth


Krüger&Matz a aparut pe piata din Polonia in 2010, iar povestea sa are la baza doua cuvinte: pasiune si inspiratie.
Krüger&Matz crede in pasiune si ofera, prin produsele sale, instrumente pentru o viata inspirata de valori si autenticitate!
In portofoliul Krüger&Matz, vei descoperi device-uri mobile (smartphone-uri si tablete), casti cu un design si o calitate a sunetului deosebita, echipamente audio si dispozitive moderne (smart-watch-uri, smart band-uri), televizoare.

CALITATE SI DESIGN
Kruger&Matz este un brand care le ofera oamenilor o optiune, ramanand la latitudinea lor daca doresc să achizitioneze un produs care apartine unui producator renumit sau sa benficieze de un produs nou, cu aceeasi calitate si functionalitate, dar la un cost mult mai accesibil.

Intrebarea pe care Krüger&Matz o adresează utilizatorilor este: merita sa alegi un produs mult mai accesibil si astfel sa poti investi mai mult in pasiunile tale?

Produsele  Krüger & Matz sunt cunoscute in randul clientilor.
Acest lucru este subliniat si de premiile primite in ultimii ani, printre care Descoperirea anului 2013, oferit brandului Kruger & Matz pentru smartphone-ul inovativ LIVE, un adevarat succes pe piata, Golden Bell de la cititorii Mobility pentru castile KM0660EB, ca si premiul Golden AS IT in categoria Debutul anului, premiu oferit de editorii Reseller News si premiul pentru cel mai bun brand in 2014.

Acestea sunt motivele pentru care am ales sa va prezint Kruger&Matz si am selectat cateva din produsele lor, intreaga oferta fiind disponibila AICI!

OFERTA promovata in calitate de afiliat evoMAG!

Iata ce produse am ales sa va prezint mai jos:

Kruger&Matz - tableta Edge,  smartphone Live 7S, casti Stereo Wireless, smart-tv LED 109 cm, Ultrabook Explore 1404, casti Stereo KM0616 Bluetooth



1) Tableta Kruger&Matz Edge, Procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44GHz, 


IPS Capacitive touchscreen 10.1", 2GB RAM, 32GB Flash, 2MP, Wi-Fi, 4G, Tastatura, Windows 10 (Negru)

- VEZI TOATE DETALIILE AICI!





2) Telefon Mobil Kruger&Matz Live 7S, Procesor Octa-Core 2.5 GHz


IPS TFT Capacitive Touchscreen 6.18", 4GB RAM, 64GB Flash, 16 + 0.3 MP, 4G, Wi-Fi, Dual Sim, Android (Negru)


Cauti un telefon mobil cu ecran mare? Atunci noul smartphone din oferta Kruger&Matz LIVE 7S este potrivit pentru tine! Display-ul cu diagonala de 6.18" si rezolutie FHD + are un raport al imaginii de 19:9 ceea ce inseamna ca se poate afisa mai mult continut pe verticala, ceea ce iti va imbunatati in mod semnificativ confortul atunci cand stai pe internet!
Ai nevoie de un telefon eficient? LIVE 7S de la Kruger&Matz a fost creat exact cu acest scop! Produsul are un procesor MediaTeck Octa core, 4 GB RAM si memorie interna de 64 GB. Aceste specificatii garanteaza o operare stabila, fie ca te joci sau vrei sa urmaresti filme in rezolutie Full HD.

Este mult mai usor sa iti conectezi telefonul la computer sau sa conectezi corect alimentatorul, fara a mai exista posibilitatea de a strica portul. Kruger&Matz LIVE 7S este dotat cu port USB tip C, al carui design simetric rezolva aceasta problema.

Telefonul mobil LIVE 7S de la Kruger&Matz este dotat cu o baterie de 3300 mAh. Este solutia ideala care iti va permite sa folosesti diverse aplicatii pentru mai multe ore, dar pastreaza totodata un design subtire.

VEZI TOATE DETALIILE AICI!




3. Casti Stereo Wireless Kruger&Matz KMP70BT, Bluetooth


Multi Point, Microfon (Negru/Rosu)

Timp de redare audio pana la 5 ore
Timp de asteptare pana la 180 ore

VEZI TOATE DETALIILE AICI!





4. Televizor LED Kruger&Matz 109 cm (43") KM0243FHD-S, Full HD (1920 x 1080), Smart TV, WiFi, CI+


Rezolutia Full HD de 1920x1080 px si timp de raspuns de 6.5 ms garanteaza o calitate ridicata a imaginii, chiar si in timpul scenelor dinamice.
Datorita modemului Wi-Fi incorporat si portului RJ-45 este usor sa te contectezi la o retea, accesand browser-ul de internet, Youtube si Netflix. Posibilitatile sunt nelimitate!
Vrei sa arati filmuletele si fotografiile salvate pe telefon? Doresti sa joci pe un ecran mai mare de 5 inch jocul preferat? Toate acestea sunt posibile datorita display-ului Wi-Fi care iti permite sa transmiti wireless continutul dispozitivului mobil direct pe ecranul televizorului tau.

Televizorul Kruger&Matz este dotat cu o serie de porturi care iti permit conectarea de dispozitive suplimentare, transformand televizorul intr-o adevarata platforma de distractie. Urmareste filme, contecteaza consola de jocuri sau sistemul audio si profita la maxim de specificatiile televizorului tau.

Datorita designului subtire televizorul Kruger&Matz va arata bine fie ca il asezi pe o comoda TV, sau il montezi pe perete. Mai mult, carcasa de un negru mat ii confera stil, acesta reusind sa se incadreze perfect in decorul camerei tale.

VEZI TOATE DETALIILE AICI!





5. Ultrabook Kruger&Matz Explore 1404


(Procesor Intel® Celeron™ N3350 (2M Cache, up to 2.40 GHz), Apollo Lake, 14", 4GB, 32GB, Intel Graphics HD 500, Win10 Home, Negru)

VEZI TOATE DETALIILE AICI!





6. Casti Stereo Kruger&Matz KM0616, Bluetooth (Negru)

Distanta Bluetooth: pana la 10 m
• Microfon incorporat
• Gestionare apeluri vocale
• Timp de redare: pana la 6 ore
• Timp de vorbire: pana la 6 ore
• Timp de asteptare: pana la 185 ore
• Port-uri: AUX-in (3,5 mm), microUSB (incarcare)

VEZI TOATE DETALIILE AICI!


VEZI INTEAGA OFERTA Krüger&Matz!

OFERTA promovata in calitate de afiliat evoMAG!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


evomag.ro%20

Comentarii

Postări populare