Lichidare de stoc - Desktop HP ProDesk 400, Laptop Lenovo ThinkPad E570 Intel Core Kaby Lake i5-7200, Masina de spalat rufe cu uscator LG -

3 OBIECTE CU PRET REDUS - LAPTOP, DESKTOP, MASINA DE SPALAT


E vremea marilor reduceri de pret, si am dat o tura prin magazine.

In urma cautarilor, am gasit cele trei produse de mai jos - marfa buna, pret excelent:

Desktop HP ProDesk 400 G4 MT Intel Core Kaby Lake i7-7700 500GB 4GB 1KN91EA


In avans de black friday, acest calculator are un pret redus cu -800 lei

VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Fiind proiectat pentru a se incadra in spatiile de lucru moderne de astazi si din viitor, avand un sasiu cu 27% mai mic decat la generatia anterioara de la HP si fiind elegant, fiabil si sigur, HP ProDesk 400 MT este un PC puternic, cu o performanta care poate sa creasca impreuna cu afacerea dumneavoastra.
Randament ridicat cu procesorul Intel® Core™ din a 7-a generatie si memoria DDR4 (in functie de configuratie).


Extensie care va extinde investitia
Investitia facuta se valorifica pe deplin, prin posibilitatea de extindere, care mareste durata de viata a PC-ului. HP ProDesk 400 MT are trei docuri si trei sloturi de inaltime completa, precum si porturi clasice optionale, pentru conectare la mai multe afisaje HP.

Hub de conectare
Avand opt porturi USB in total, doua iesiri video si conectivitate Bluetooth optionala, HP ProDesk 400 MT devine un hub pentru toate dispozitivele din birou.

Testat si gata de lucru
Fiabilul HP ProDesk 400 MT a rezistat la 120.000 de ore in HP Total Test Process si are acum un filtru de praf optional, pentru a extinde durata de viata a PC-ului, reducand patrunderea particulelor din aer, in cele mai solicitante medii de lucru.

Extrem de sigur. Extrem de protejat
HP Client Security Suite Gen3 include autentificare HP cu mai multi factori, HP Device Access Manager, HP SpareKey si HP Password Manager. Aceste instrumente lucreaza pentru a mentine datele in siguranta si a asigura protectia impotriva furtului, atacurilor si utilizatorilor neautorizati.

Lucrati fara intrerupere
Mentineti productivitatea ridicata si reduceti timpii morti prin automatizarea la nivel de firmware BIOSphere Gen3. PC-urile au protectie suplimentara, prin actualizari automate si verificari de securitate.

Accelerati functiile de baza ale gestionarii IT
Kitul HP de integrare si maniabilitate contribuie la cresterea vitezei de creare a imaginilor si de gestionare a hardware-ului, BIOS-ului si securitatii, prin Managerul de configurare System Center de la Microsoft.

Inteligenta pentru birou
HP WorkWise este o aplicatie pentru smartphone cu caracteristici inteligente pentru birou, care ofera securitate pentru PC, informatii in timp real despre performanta PC-ului si o instalare simplificata a driverelor de imprimanta pentru utilizatorii de PC-uri HP.

Maximizezi performanta de retea
Cu HP Velocity, imbunatatiti semnificativ ratele de transfer pentru comunicatiile de date, de voce si video, atunci cand va conectati prin retele LAN sau Wi-Fi cu trafic intens.

Asistenta convenabila, activa permanent, particularizata si gratuita
Bucurati-va de suportul activ permanent, cu ajutor automat incorporat in PC, pentru intreaga viata a PC-ului.
VEZI PRET/ CUMPARA AICI Desktop HP ProDesk!




Laptop Lenovo ThinkPad E570 Intel Core Kaby Lake i5-7200 1TB 8GB FullHD 20h500b7ri

Subtire si Puternic

In avans de black friday, acest calculator are un pret redus cu -700 lei

VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Cu designul subtire si greutatea redusa, ThinkPad E570 va ofera performanta pentru a face lucrurile pe care le doriti - oriunde va aflati. Realizat din procesoarele Intel Core de generatie 7, acest laptop poate fi configurat cu diferite optiuni de grafica, stocare, memorie si conectivitate, pe baza cerintelor dvs. de afaceri.

Gata de afaceri si sigur
E570 are o multime de caracteristici de imbunatatire a productivitatii, care combina cele mai bune dintre ele pe care le cunoasteti deja, plus multe imbunatatiri minunate pe care le veti dori.
Porturile HDMI, VGA si USB suplimentare fac viata mai usoara atunci cand prezentati sau partajati informatii. Un cititor de amprenta optional de citire a amprentelor face ca amprenta sa fie parola.
Si o functie Trusted Platform Module (TPM) va ofera o liniste suplimentara prin criptarea tuturor datelor.

Conferinta web a fost usoara
Datorita functiilor de vizualizare cu unghi larg, de urmarire a fetei si de senzitivitate la lumina scazuta, camera web incorporata HD si microfoanele cu dubla anulare a zgomotului faciliteaza conectarea cu colegii si prietenii. E570 are chiar si taste multimedia convenabile pentru acces rapid si usor la microfon si difuzor.

Tastatura premiata
Lungimea totala si rezistenta la stropi, legendara tastatura ergonomica ThinkPad este renumita pentru gama completa de taste, senzatie excelenta si dispozitiv de indicare TrackPoint. Perfectat peste 20 de ani, are si un trackpad mare cu butoane care pot fi configurate in mai multe moduri.
Imagini Vibrante, Sunet Superb

E570 este usor pe ochi si urechi. Disponibil cu un ecran antiglont de 15,6" FHD (1920 x 1080). De asemenea, va puteti bucura de un sunet surround clar si clar, prin difuzoarele stereo incorporate si Dolby Audio Premium.

Legendara fiabilitate
Renumite pentru robustete, durabilitate si calitate, laptopurile ThinkPad se supun unor teste robuste. Acestea includ teste de presiune, temperatura, umiditate, vibratii si praf.

VEZI TOATE CARACTERISTICILE/ CUMPARA AICI Laptop Lenovo ThinkPad E570 !





Masina de spalat rufe cu uscator LG F4J6TGOW Spa steam Direct Drive Spalare 8kg Uscare 5 kg 1400 RPM Clasa A Alb


6 MOTION DD, MAI MULTA MISCARE, INGRIJIRE MAI ATENTA


In avans de black friday, acest calculator are un pret redus cu -385 lei

VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Datorita design-ului unic LG, 6 Motion Direct Drive poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare ales.

Aceasta functie, impreuna cu viteza de rotire controlata si cu abilitatea cuvei de a se roti atat spre stanga, cat si spre dreapta, contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare, oferind rezultate perfecte de fiecare data.
COTTON/GENTLE/STAIN CARE
6 tipuri de miscari de spalare permit o spalare personalizata pentru toate tipurile de materiale si ofera o performanta de spalare imbunatatita.

INVERTER DIRECT DRIVE™
Motorul direct drive care se afla in masinile noastre de spalat este atat fiabil, cat si silentios. Garantam ca nu va va dezamagi. De fapt, noi avem atat de multa incredere in acesta incat toate masinile noastre de spalat dispun de 10 ani garantie standard pentru motor si componentele acestuia, chiar daca acestea nu sunt deloc standard.

Fara curea si scripete
-Mai silentios
-Economie de energie
-Capacitate
-Durabilitate

COMODITATE SMART CU AJUTORUL NFC
Tag On
Cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, utilizatorul poate descarca noi programe de spalare, precum cele pentru lana, Baby Care, si spalare la rece. Apoi, pot folosi aceste programe prin simpla atingere a telefonului de simbolul NFC Tag On de pe masina de spalat.

Smart Diagnosis™
Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata pentru functia Smart Diagnosis™, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora.

VEZI PRET/ CUMPARA AICI Masina de spalat rufe cu uscator LG F4J6TGOW


Oferta realizata ca afiliat la CEL.RO!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog

Comentarii

Postări populare