Combina frigorifica Arctic No Frost,- CEL MAI BUN PRET

Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+, No Frost, 356 l, H 201, Clasa A+, Alb


O combina frigorifica excelenta, acuma cu cel mai bun pret - redus cu -35% - VEZI DISPONIBILITATEA AICI!

Consum optim de energie electrica!
Eco Led Ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic, comparativ cu sistemele de iluminare traditionale.
Ai compartimente perfect iluminate cu un consum redus de energie.
Tehnologie Full No Frost Sistemul de racire ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.

OFERTA promovata in calitate de afiliat eMAG!

Tehnologie Full No Frost
Sistemul de racire ce impiedica formarea ghetii in cele doua compartimente ale combinei si mentine un nivel optim de umiditate cu ajutorul curentilor de aer.


Air Flow Dual Tech

Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional mentine calitatea si prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata. Distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente frigorifice impiedica amestecul mirosurilor intre acestea si previne deshidratarea alimentelor. Pastrezi alimentele mereu prospete, gustoase si aromate!

Garden Fresh
Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata.

Safety Glass
Rafturi fabricate din sticla cu o rezistenta ridicata, ce ofera o siguranta sporita. Permite plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft.

Garnitura antibacteriana
Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.

VEZI TOATE SPECIFICATIILE/ PRET/ CUMPARA AICI Combina frigorifica Arctic AK60400NF-RO+, No Frost!


OFERTA promovata in calitate de afiliat eMAG!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert ori pe +Smartinsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


Comentarii

Postări populare