15 TABLETE LENOVO CU PRET REDUS

Cele mai accesibil TABLETE LENOVO


Oferta aceasta la tabletele LENOVO vine cu 15 modele si preturi bune, cel mai mic pret fiind de 329 lei, iar cel mai mare de 1427 lei - restul sunt situate intre acestea doua.

Am ales sa va prezint tabletele care au cele doua preturi, respectiv pe cea cu pretul cel mai mic si pe cea cu pretul cel mai mare (care, oricum, nu mai poate fi considerat mare, de fapt).

Oferta promovata in calitate de afiliat eMAG!


VEZI AICI INTREAGA OFERTA LA TABLETELE LENOVO!

1) Si prima dintre cele doua, cea cu pretul mic:
 Tableta Lenovo Tab 4 Essential TB-7304I, Quad Core 1.3GHz, 7", 1GB RAM, 16GB, 3G, Black

 Tableta Lenovo Tab 4 Essential TB-7304I, Quad Core 1.3GHz, 7", 1GB RAM, 16GB, 3G, Black
O tableta grozava. Un pret incredibil

O tableta grozava la un pret rezonabil. Tableta Tab 7 Essential este ideala pentru familii datorita conturilor de utilizator multiple care le permite parintilor sa personalizeze experientele personale si ale copiilor lor. In plus, este subtire si usoara - o tableta accesibila folosita la comun pentru orice familie.
Profilul subtire si usor al modelului Tab 7 Essential - aproximativ 8,8 mm grosime si 254 de grame - va va face sa uitati ca tineti tableta in mana.
Ruland o versiune near-stock de Android 7.0 Nougat, modelul Tab 7 Essential ofera o experienta Android originala, reduce numarul de aplicatii si creste performanta.

VEZI TOATE DETALIILE/ CUMPARA AICI!


2) A doua tableta:

Tableta Lenovo Tab P10 TB-X705L, Octa-Core 1.8GHz, 10.1", 4GB RAM, 64GB, 4G, Aurora Black
Tab-ul P10 este dotat cu un design cu sticla dubla, margini metalice si ramele inguste.
Ecranul tabletei Tab P10 de 10.1 inch incadreaza totul, de la intensitatea unei scene de actiune pana la detaliile din fotografiile de familie.
Sunet imbunatatit cu 4 difuzoare
Sunet profund, infloritor, care ofera o experienta teatrala pentru filme, emisiuni si videoclipuri. Cele patru boxe frontale si suportul Dolby Atmos ofera o experienta cinematica imersiva.
Iata si o caracteristica deosebita a acestei tablete:
Fiecare membru al familiei va avea experienta personalizata si sigura cu Tab P10. Fiecare utilizator isi poate accesa propriul cont prin intermediul unui cititor de amprente cu mai multi utilizatori.
Deoarece fiecare membru al familiei isi primeste propriul cont pe Tab P10, parintii pot asigura copiilor siguranta. Asigurati-va continutul pe care il au copiii si puneti-le limitele de timp in ceea ce priveste utilizarea lor.
Tab-ul P10 ofera, de asemenea, o protectie sporita a ochilor si o cautare vocala usor de utilizat.

VEZI TOATE DETALIILE/ CUMPARA AICI!


Oferta promovata in calitate de afiliat eMAG!

VEZI AICI INTREAGA OFERTA LA TABLETELE LENOVO!

Va invit sa urmariti pagina de facebook SmartInsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


Comentarii

Postări populare