Cel mai bun pret la televizoarele 4k

LED Smart Sharp 4K Ultra HD si LED Smart Sony BRAVIA 4K HDR Ultra HD



Oricat de bun ar fi televizorul pe care il avem, mereu apare ceva nou mai bun.

Am cautat printre oferte si am gasit doua televizoare excelente, 4K UHD la cel mai bun pret!

Oferta promovata in calitate de afiliat eMAG!

Iata cele doua smart-tv-uri:

Televizor LED Smart Sony BRAVIA, 123 cm cm, 49XF7005, 4K HDR Ultra HD


Cel mai bun pret disponibil acuma - VEZI AICI!

Cu 4K X-Reality PRO, fiecare imagine este extinsa prin conversie, avand o claritate remarcabila, mai apropiata de calitatea 4K reala. Imaginile sunt mai clare si mai imbunatatite in timp real, dezvaluind detalii suplimentare in cartile si arhitectura bibliotecii.

Acest televizor va aduce incantarea filmelor si jocurilor cu rezolutia 4K HDR.

Proceseaza o multime de formate HDR, inclusiv HDR10 si Hybrid Log-Gamma.
Intrati direct pe YouTube si bucurati-va de toate clipurile video preferate. Vizionarea este ultrarapida pe acest televizor cu internet si YouTube si are inclus un buton YouTube pe telecomanda pentru navigare simpla.
Auditia poate fi la fel de realista ca vizionarea. ClearAudio+ regleaza fin sunetul pentru o experienta captivanta si emotionanta, care parca va invaluie. Indiferent ce vizionati, veti auzi mult mai clar si mai distinct muzica si dialogurile.




Televizor LED Smart Sharp, 153 cm, 60UI7652E, 4K Ultra HD


Cel mai bun pret disponibil acuma - VEZI AICI!


Sharp a fost un pionier al industriei produselor electronice pentru publicul larg de peste 100 de ani
Seria de produse Sharp BIG AQUOS Ultra HD 2018 imbina un design suplu si elegant cu o claritate extraordinara a imaginii si culori vibrante, ceea ce creeaza imagini cu adevarat exceptionale. Datorita display-ului avansat 4K LED va veti putea bucura de beneficiile unui consum minim de energie, dar totodata si de o luminozitate foarte buna a imaginilor. Cele mai noi televizoare Sharp BIG AQUOS sunt echipate cu tehnologii avansate ale imaginii si ale sunetului. Indiferent ce doriti sa vizionati, evenimente sportive sau filme, veti avea culori realiste si o profunzime extraordinara a imaginilor, dar si un sunet natural harman/kardon®, ceea ce va garanteaza o experienta de vizionare extrem de placuta cu noul dumneavoastra BIG AQUOS 4K TV, timp de multi ani.

Seria UI7652, cu un suport elegant din aluminiu si un design suplu, are un aspect cu adevarat atractiv. 
ECRANUL 4K de exceptie, cu certificare UHD, ofera o imagine extrem de detaliata si realista, in timp ce sistemul harman/kardon® creeaza un sunet natural. 
Datorita Miracast puteti sa conectati usor un dispozitiv mobil Android la ecranul UHD si astfel sa va vizionati programele dumneavoastra preferate impreuna cu toata familia.



Seria Ultra HD Smart UI7652 ofera o gama larga de posibilitati de conectare. Trei porturi USB si trei porturi HDMI 2.0 au capacitatea de a receptiona semnal 2160p@60Hz. Tehnologia HDR ofera un contrast imbunatatit si o luminozitate mai mare in comparatie cu televizoarele standard.
Noua Tehnologie Wide Colour cu redare a unei game largi de culori (reproducerea mai multor culori) este ideala pentru servicii de streaming video UHD Blu-ray si 4K (de ex. Netflix sau Amazon Prime)
Procesorul cu doua nuclee ACE PRO ULTRA asigura o calitate excelenta a imaginii pe televizorul dumneavoastra AQUOS LED TV. Tehnologia avansata de optimizare a imaginii ofera o rezolutie superioara pentru o redare detaliata.
Scopul HDR este de a recrea imagini TV care sunt foarte apropiate de naturaletea vederii ochiului uman, pe baza unei luminozitati si a unui contrast ridicate, in combinatie cu o gama larga de culori afisate. Imaginile luminoase sunt mai clare si mai vibrante, iar culorile sunt mai complexe, rezultatul fiind tonuri uimitoare de rosu, verde si albastru. Ca rezultat, imaginile par sa aiba mai multa profunzime.
Miracast este solutia pentru afisarea continutului multimedia wireless intre diferite dispozitive. Conexiunile Miracast sunt create prin intermediul Wi-Fi Direct, asadar accesul la o retea Wi-Fi nu este necesar. Puteti sa vizionati wireless videouri, fotografii, sa va distrati
cu jocuri video sau sa folositi Skype pe televizorul dumneavoastra sau pe smartphone sau tableta (cu sistem Android).
Serviciul de streaming la cerere Netflix va ofera cele mai iubite filme si emisiuni TV originale

Caracteristici speciale:
DLNA
MHL
Miracast
YouTube
Netflix
HDMI-CEC
AQUOS NET +
HDMI-ARC
Hbb TV
OAD
Web Browser
Deezer
Hotel Mode


Oferta promovata in calitate de afiliat eMAG!


Va invit sa urmariti pagina de facebook, SmartInsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog

Comentarii

Postări populare