Laptop ultraportabil HP ENVY 13-ah1006nn cu procesor Intel® Core™ i5-8265U + CADOU

Atractive. Performante. Elegante. PROMOTIE LAPTOPURI HP


O promotie care nu trebuie ratata daca sunteti interesati in achizitionarea unui laptop.

Laptopurile HP - arata bine, se misca bine, sunt in oferta pentru o scurta perioada de timp, iar unele vin si cu un CADOU - VEZI INTREAGA OFERTA LA LAPTOPURILE HP!

Oferta promovata in calitate de afiliat eMAG!

Din intreaga promotie, am ales un produs excelent - calitate/pret foarte bune - DISPONIBILITATE LIMITATA:

Cadoul:
Imprimanta foto portabila Polaroid ZIP, Bluetooth, NFC, Negru, Imprimare Termica + BONUS: Set 10 coli Hartie - poate fi vazut la finalul articolului.

Iata si laptopul din oferta:

Laptop ultraportabil HP ENVY 13-ah1006nn cu procesor Intel® Core™ i5-8265U pana la 3.90 GHz, Whiskey Lake, 13.3", Full HD, IPS, 8GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, Microsoft Windows 10, Silver

SPECIFICATII:
Producator procesor: Intel®
Tip procesor: i5
Model procesor: 8265U
Arhitectura: Whiskey Lake
Numar nuclee: 4
Frecventa nominala: 1.6 GHz
Cache: 6144 KB
Frecventa Turbo Boost: 3.9 GHz
Tehnologie procesor: 14 nm
Procesor grafic integrat: Intel® UHD Graphics 620
VEZI TOATE SPECIFICATIILE!


Descrierea performantelor;
Puterea de a performa
Gratie procesorului Intel® Core™ i5 gen. 8, procesorului grafic UHD 620 si memoriei RAM de 8GB, ai toata puterea necesara pentru pana la 14 ore de lucru in deplasare.
Proiectat pentru mobilitate
Eleganta si durabilitatea se imbina intr-un design subtire si usor, complet din aluminiu, care se asorteaza frumos cu o tastatura de marime completa. Bucura-te de mai multa libertate, gratie conectarilor sigure cu cititorul de amprente integrat.

Divertisment elevat
Ecran cu micro-margini extrem de clar FullHD. Patru difuzoare HP, reglate fin de expertii de la Bang & Olufsen, iti trezesc simturile cu perfectiunea audio a unui PC.
 
Procesor Intel® Core™ din generatia a 8-a
Cresteti performantele, cu viteza uniforma de raspuns a sistemului si cu timpii scurti de incarcare, pentru o experienta exceptionala de lucru cu PC-ul.


Cititor de amprenta
Conecteaza-te fara probleme la dispozitiv, in orice mod, prin atingere cu degetul. Tehnologia brevetata pentru amprente 3D asigura un acces protejat.
 
Design subtire
Transportati simplu acest PC subtire si usor dintr-o camera in alta sau in calatorie. Cand PC-ul va insoteste oriunde, este mai simplu ca oricand sa ramaneti productiv si sa va distrati.
 
Ecran cu micro-margini, cu tastatura din margine in margine
Acest design frumos si eficient imbina o rama foarte subtire cu o tastatura din margine in margine, maximizand zona de afisare si de tastare.


O experienta audio bogata, exceptionala
Cu patru difuzoare HP, HP Audio Boost si reglajul personalizat de expertii de la Bang & Olufsen, divertismentul prinde viata, cu sunetul care va incanta. Treziti-va simturile cu perfectiunea audio a unui PC
 
Suport pentru 4K dual
Completat cu toate porturile necesare pentru o configurare 4K dual pentru imersie, obtineti o functionare extinsa pentru divertisment sau productivitate conectand cu usurinta doua monitoare 4K externe.
 
HP Fast Charge
Cand laptopul nu mai are multa energie, nimeni nu are timp sa astepte ore intregi pentru a-l reincarca. Opreste dispozitivul si incarca-l de la 0 pana la 50% din capacitate in aproximativ 45 de minute
 
USB-C™
Alimenteaza dispozitivul, transfera date cu pana la 5 Gb/s sau conecteaza-te la un monitor extern, prin intermediul unui singur port USB-C™. Acesta este reversibil, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi daca l-ai conectat invers.


Si CADOUL:
Imprimanta foto portabila Polaroid ZIP, Bluetooth, NFC, Negru, Imprimare Termica + BONUS: Set 10 coli Hartie - VEZI MAI MULT!



Oferta promovata in calitate de afiliat eMAG!

Va invit sa urmariti pagina de facebook, SmartInsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



Comentarii

Postări populare