Smartwatch copii Wonlex GW1000 3G,cu functie GPS si telefon

UN SMARTWATCH PENTRU COPII - WONLEX


Oferta realizata ca afiliat eMAG

Ceasul este disponibil in culori vii, atragatoare, si cu pret redus:

Smartwatch copii Wonlex GW1000 3G,cu functie GPS si telefon


Design si materiale de calitate
Design-ul modern il va face sa fie extrem de adorat de copii. Pe langa asta GW2000 3G este realizat din materiale de cea mai buna calitate, ceea ce il va face foarte rezistent in timp.
GW2000 este perfect pentru cei micuti intrucat este usor, rezistent la praf si stropi iar cureaua din silicon este foarte usor de curatat. Copiii il adorta pentru ca e colorat, interactiv si distractiv iar parintii intrucat isi pot localiza copilul prin gps, pot comunica cu acesta prin intermediul ceasului si pot asculta si vedea in orice moment ce se intampla in jurul copilului. GW2000 este un ceas usor, avand o greutate neta de doar 48 g, cureaua este realizata din silicon moale, testat pentru a putea fi utilizat in siguranta de copii si foarte usor de curatat dupa o zi plina de activitati ale micutului dumneavoastra.


Camera foto

Cu micuta camera foto rotativa copilul dumneavoastra poate face poze ori de cat ori vede ceva interesant. Cu camera de 2MP va face poze sau filmari suficient de clare si de o calitate foarte buna. La fel de important este faptul ca parintii pot controla din aplicatie camera foto si pot realiza poze silentiose cu aceasta pentru a putea vedea ce se petrece in vecinatatea ceasului.


Sistem Android
Ceasul beneficiaza de sistemul Android, facand utilizarea acestuia foarte apropiata de cea a unui telefon mobil, si care impreuna cu ecranul touch color foarte sensibil va crea o experienta de utilizare extrem de usoara si facila. Mai mult decat atat meniul este disponibil si in limba romana.


Procesor Dual - Core 1.2Mhz
Wonlex GW2000 3G este printre singurele modele de ceas cu un procesor atat de puternic montat intr-un dispozitiv atat de mic. Construit de cei de la MediaTek, procesorul MTK 6572 permite o performanta de top plus un consum redus de energie, ceea ce va face ca bateria de 600mAh sa tina suficient de mult, asigurand un timp de functionare in stand-by de pana la 48-72h.


Pozitionare GPS+AGPS+LBS+WiFi
Dispozitivul beneficiaza de toate tipurile disponibile de pozitionare obtinand o localizare precisa atat in aer liber cat si in interiorul cladirilor.
GPS+AGPS+LBS si Wi-FI – patru tipuri de pozitionare care te vor ajuta sa nu pierzi nicio clipa pozitia micutului tau. Cu pozitionarea GPS vei avea o pozitie foarte precisa in aer liber iar cu cea Wi-Fi vei stii unde se afla chiar daca este intr-o cladire unde semnalul GPS nu patrunde.

Joc de aritmetica
Cel mic se va bucura de un mini joc de aritmetica cu 3 niveluri de dificultate pentru trecerea mai usoara a timpului in momentele de plictiseala. In acest fel va invata si sa faca operatiuni matematica.

Cadou cartela SIM

VEZI AICI TOATE CARACTERISTICILE/ DISPONIBILITATEA PENTRU Smartwatch copii Wonlex GW1000 3G,cu functie GPS si telefon


Va invit sa urmariti pagina de facebook SmartInsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


Comentarii

Postări populare