Vizoare electronice

VIZOARE ELECTRONICE CU CAMERE DE FILMAT

In ziua de azi nu este iesit din comun sa ai un vizor-gadget - nu mai mere cu un simplu vizor la care pui ochiul (te vede si cel de dincolo de usa) si te chinui sa vezi cine suna.
Nu, acuma vizoarele sunt digitale, vad si pe intuneric, au unghi larg si prind toate persoanele care stau la usa, mai mult chiar, inregistreaza cine iti bate al usa!

Articolul si produsele de mai jos sunt realizate ca afiliat SPY-SHOP!

Am ales trei modele de vizoare electronice, dar o oferta completa, cu mult mai multe produse, e disponibila AICI!

VIZOR ELECTRONIC CU SONERIE SF525

Vizorul electronic SF525 are un design modern care va oferii un aer elegant usii tale. Ecranul de 3.5 inchi va oferii imagini clare atat pe timp de zi cat si noaptea sau in conditii de iluminare scazuta cu ajutorul ledurilor IR. SF525 suporta detectia miscarii, aceasta functie permite fotografierea persoanei din fata vizorului. Alimentarea dispozitivului se face prin intermediul unei baterii lithium sau a unui adaptor DC de 5V, deci nu trebuie sa iti faci probleme ca dispozitivul va ramane fara baterie atunci cand esti plecat. Pozele si inregistrarile se pot salva pe un card Micro SD de pana la 32 GB (cardul nu este inclus).

Vedere nocturna
Vizorul electronic SF525 este dotat cu 2 leduri pentru a putea sa inregistreze si pe timp de noapte. Senzorii de miscare implementati ajuta la supravegherea intrarii in apartament sau casa, nimic nu ii va scapa acestui vizor

Unghi larg de vizualizare
Vizorul are un unghi de vizualizare de 120°. Utilitatea acestui unghi larg de vizualizare vine atunci cand in fata usii se afla 2 sau mai multe persoane, vizoarele clasice fiind incapabile sa surprinda mai multe persoane

Baterie detasabila
Alimentarea acestui dispozitiv se face cu o baterie lithium sau se mai poate face cu un adaptor DC de 5V si 1A. Bateria se poate schimba, in pachet se mai gaseste inca o baterie de rezerva.


SPECIFICATII SI PRET AICI!




CAMERA SUPRAVEGHERE MASCATA IN VIZOR DE USA

Aceasta camera video mascata in vizor de usa va permite sa vedeti tot timpul, direct pe televizorul dumneavostra ceea ce se intampla in fata usii casei sau apartamentului.
Camera este construita astfel incat sa se poata adapta oricarui tip de usa, avand practic aceeasi marime cu un vizor normal.
Se poate conecta foarte simplu la televizor, calculator sau DVR pentru inregistrare.
Unghiul foarte mare va permite sa vedeti toata casa scarii.
VEZI SPECIFICATII COMPLETE SI PRETUL AICI!



VIZOR ELECTRONIC YALE DDV5000
YALE DDV5000 este un vizor electronic care dispune de functia de inregistrare video si foto, unghiul de vizualizare este de 110°, are un display LCD de 3.5 inch pe care poti urmari ceea ce se petrece in afara locuintei. DDV5000 este echipat si cu un senzor IR pentru a putea inregistra si pe timp de noapte sau in conditii de luminozitate scazuta.
Are o capacitate de stocare de 512 MB pe cardul MicroSD, pe care inregistrarile se vor salva automat.
VEZI SPECIFICATII COMPLETE SI PRETUL AICI!

Articolul si produsele de mai jos sunt realizate ca afiliat SPY-SHOP!

Va invit sa urmariti pagina de facebook SmartInsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



spy-shop.ro%20

Comentarii

Postări populare