Din categoria: ce mi-am mai luat - CLIMA STARLIGHT

AER CONDITIONAT STAR-LIGHT - functioneaza perfect

S-a intamplat sa fie nevoie sa cumpar un aparat de aer conditionat in plin sezon - la noi erau deja peste 30 de grade anuntate, dar se simteau mult mai multe, groaznic de multe, nu aveai aer.

Si pentru ca tocmai faceam modificari importante la casa, hai sa luam o clima noua - si am luat un STARLIGHT de doar 12000 BTU - zic doar, pentru ca mai am una de 18, un whirlpool prea vechi, la care i-am schimbat o data freonul, i s-a stricat si telecomanda si a trebuit sa iau una universala, na, nu mai e ce trebuie.

Asa ca, iata, am intrat la eMAG si am comandat un AER CONDITIONAT STAR-LIGHT.

A fost o afacere excelenta - aparatul raceste de trazneste, este cu inverter, da si caldura, la nevoie, nu face zgomot aproape deloc, este cu mult peste asteptari - ca nu aveam asteptari exagerate, fiind relativ ieftin, putin sub 1400 lei!

Ce vedeti acolo deteriorat este marginea usii - proaspat montata si aceea! 😊

Beleaua a venit la montaj - aici, la noi in oras (Timisoara), de abia am gasit pe cineva sa vina in cateva zile (toti meseriasii sunt ocupati pana peste cap), dar ne-a costat montajul 800 lei!! Si echipa de montaj a adus si suportul pe care pui echipamentul de afara, pentru ca aparatul nu avea inclus acest suport.
Insa e BOIERIE acuma - am pus clima STARLIGHT pus pe hol si racoreste tot apartamentul, fara exagerare! E chiar mai bun decat puteam sa sper.

Asa ca recomand aparatele de aer conditionat STAR LIGHT de la eMAG - VEZI AICI INTREAGA OFERTA!

Aceasta promotie este realizata in calitate de afiliat eMAG si Profitshare!

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-12WIFI, Control WiFi, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display, Alb

Utilitatea si avantajele folosirii aerului conditionat Star-Light cu Wi-Fi se lasa usor remarcate fara nicio indoiala.
 
Eficienta
Star-Light ACT-12WIFI este dotat cu functia Inverter, functie ce ajuta la cresterea eficientei aparatului, reducandu-i vibratiile si zgomotul cu ajutorul controlului vitezei compresorului si lasand aerul conditionat sa ajunga la temperatura dorita pe care o mentine constanta fara variatii deranjante.
Pe langa functia Inverter, aparatul Star-Light include clase energetice superioare precum A+ la incalzire si A++ la racire, ce-i confera acestuia avantajul unui consum energetic redus.

 VEZI AICI OFERTA LA AER CONDITIONAT STARLIGHT!
Functia de dezumidificare
Aceasta functie ne ajuta la mentinerea umiditatii aerului in parametri normali, pastrand aerul curat si ferindu-ne astfel de problemele de sanatate care pot aparea in urma unei umiditati prea mari precum: durerile de cap, iritatiile ochilor, nasului si gatului sau scaderea imunitatii organismului.
 
Functia JET
Reprezinta cea mai rapida metoda de racire disponibila, ce seteaza aparatul pentru o functionare la viteza mare de ventilatie, racind incaperea mult mai rapid decat in cazul altor setari.
 
Functiile Sleep/Night mode si Timer se dovedesc si ele utile in functie nevoile fiecaruia.

Acestea sunt doar cateva din functiile aparatului de aer conditi STAR LIGHT - VEZI AICI DETALII COMPLETE!

VEZI AICI DISPONIBILITATEA PENTRU APARAT DE AER CONDITIONAT STARLIGHT!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog



Comentarii

Postări populare