-44% DISCOUNT - DOAR O ZI - Sistem Desktop PC Office HP

Sistem Desktop PC Office HP cu procesor Intel® Pentium® Gold G5400 pana la 3.70 GHz, Coffee Lake, 4GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics 610, Free DOS, Jet Black

27 decembrie este ziua aleasa de eMAG pentru o campanie de MEGA-SALE, astfel ca puteti gasi produse la preturi foarte reduse - disponibile la acest pret doar in 27 decembrie.

Din aceasta oferta am ales acest Sistem Desktop PC Office HP, care azi este la un pret supe-bun, de doar 999,99 lei - adica are un discount de 44% - VEZI AICI DISPONIBILITATEA!

Un PC de birou elegant care imbina designul modern cu tehnologia dovedita, de la o marca de incredere pe care poti conta.
Iata doar cateva din calitatile acestui sistem:

Toate operatiunile sunt rapide, datorita performantei unui procesor fiabil.
Beneficiind de increderea a milioane de clienti, marca HP are ca prioritate crearea de tehnologii sigure. De aceea PC-urile lor sunt supuse la peste 230 de teste individuale, pentru a se asigura ca vor livra un PC puternic si fiabil care va dura.
Avand un design cu model geometric indraznet si toate porturile de care ai nevoie amplasate pe partea din fata, este combinatia perfecta intre forma si performanta.
Unitate SSD PCIe - Disponibila cu capacitati de pana la 256 GB, solutia de stocare flash bazata pe PCIe este de pana la 17x mai rapida decat o unitate de disc de laptop traditionala, de 5400 rpm.
Optiuni de RAM DDR4 - Conceput pentru a functiona mai eficient si mai fiabil la viteze mai mari, DDR4 este viitorul memoriei RAM. Gratie latimii de banda mai mari, toate activitatile, de la multitasking la jocuri, beneficiaza de o imbunatatire a performantelor
Suport pentru doua monitoare  - Adauga un al doilea afisaj pentru o experienta de calcul mai captivanta. Cu doua monitoare, poti sa cresti productivitatea sau sa simplifici activitatile de multitasking.
VEZI AICI TOATE SPECIFICATIILE!

Oferta promovata ca afiliat eMAG!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


Comentarii

Postări populare