Sa lucrezi cu spor si de acasa - Laptop ASUS X509FA cu procesor Intel® Core™ i3-8145U

Laptop ASUS X509FA cu procesor Intel® Core™ i3-8145U pana la 3.90 GHz Whiskey Lake, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD Graphics 620, Endless OS, Slate Gray

Cred ca am ajuns sa apreciem totul mult mai mult, munca noastra, libertatea noastra de a umbla pe unde vrem, fara restrictii.

Acuma sunt fericiti cei care pot lucra de acasa, e mult mai bine decat sa ti se suspende activitatea si sa nu poti lucra deloc. Sunt locuri de munca ce s-au oprit, cine stie pentru cat timp.
Asa ca, cei care lucreaza de acasa pot fi fericiti.

Magazinele online fac livrari, din fericire, ne aduc unele lucruri de care avem nevoie.

Asa ca iata, la eMAG, avem o oferta la laptopuri, laptopurile si calculatoarele fiind unele dintre cele mai utilizate dispozitive zilele acestea (numai sa ne tina internetul!).

Unul dintre cele mai mici laptop-uri de 15 inch din lume
Afisajul NanoEdge are unghiuri largi de vizualizare de pana la 178° si o acoperire mata anti-glare.
In interior, este echipat cu un procesor Intel® Core™ i3 din a 8-a generatie, impreuna cu 8GB RAM. Design-ul dual-storage, va poate oferi combinatia perfecta de capacitate mare de stocare si viteze impresionante.

Dual Storage - Stocati mai mult, mai rapid
ASUS X509 are un design dual de stocare care va poate ajuta sa beneficiati de viteze de date super-rapide si o capacitate mare de stocare.


 Afisajul NanoEdge - Obtineti o viziune mai larga asupra lumii
Ecranul NanoEdge al ASUS X509 ofera o experienta imersiva de vizionare pentru munca si gaming. Panoul FullHD cu unghiuri largi de vizualizare are o acoperire anti-glare pentru a diminua distragerile nedorite si reflexiile iritante, astfel incat sa va puteti concentra cu adevarat asupra a ceea ce este pe ecranul dvs.

Experienta audio imersiva - Sunet bogat si incredibil de clar
ASUS SonicMaster este o combinatie de tuning hardware, software si audio proiectat cu scopul de a va oferi cea mai buna experienta audio. Un codec de calitate profesionala asigura encodarea audio exacta, in timp ce amplificatoarele, difuzoarele mari si camerele de rezonanta perfect adaptate la ASUS X509 asigura o transmisie audio puternica si un bass mai profund. Prelucrarea suplimentara a semnalelor si reglarea precisa va ajuta sa imbunatatiti cele mai mici detalii audio, sa filtrati zgomotul si sa imbunatatiti claritatea pentru a obtine un sunet cu adevarat imersiv.

Elegant si portabil
Cu o greutate totala de doar 1.9 kg, ASUS X509 este laptop-ul extrem de portabil si usor, care tine pasul cu stilul tau de viata rapid.
Finisajul in culoarea Slate Grey ii ofera un aspect sofisticat, elegant si modern.

CONECTIVITATE & PORTURI
Porturi 2 x USB 2.0
1 x USB 3.1
1 x HDMI
1 x USB type C
1 x Audio Out/Microfon
Cititor de carduri Micro SD
SDXC

VEZI TOATE SPECIFICATIILE SI PRETUL AICI!

VEZI INTREAGA COLECTIE DE LAPTOPURI CU PRET REDUS!

Va astept si pe facebook, dati like paginii SmartInsert unde mai aduc unele oferte rapide, despre care nu mai scriu aici, pe blog


Comentarii

Postări populare