Laptop ultraportabil Laptop Lenovo V14 ADA cu procesor AMD Ryzen - pret redus cu 43%

 Laptop ultraportabil Laptop Lenovo V14 ADA cu procesor AMD Ryzen 3 3250U pana la 3.50 GHz, 14", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Integrated Graphics, Free DOS, Iron Grey

Avem aici un laptop ultraportabil, design elegant, usor de adaptat oriunde te afli, la birou, acasa, la cafenea, la scoala, in excursie - oriunde, avand in vedere faptul ca este usor - doar 1,6 kg, are camera web, difuzoare stereo, microfon (bine, daca trebuie sa stai intr-o colectivitate, e indicat sa ai casti cu microfon, pentru a nu deranja)

Zilele acestea merita sa profitati de SUPER-REDUCERI de preturi - cum ar fi -43% pentru acest Laptop ultraportabil Laptop Lenovo V14 ADA.

Veti fi incantati sa aflati ca laptopul V14 (AMD) a fost testat complet pentru durabilitate si fiabilitate. Testarea a implicat impingerea diferitelor parti la limitele lor, inclusiv balamale, tastatura si ventilatoare.  Este pregatit pentru orice conditii pe care le poate intampina afacerea.


Conform specificațiilor de referință ale produsului, durata de viață a bateriei variază semnificativ în funcție de setări, utilizare și alți factori.


In general, comentariile pentru laptopul ultraportabil Laptop Lenovo V14 ADA prezentat aici sunt pozitive - pana la urma, depinde ce iti doresti de la un laptop!
E rapid, usor de folosit, usor de transportat, caracteristici bune, procesorul Ryzen3 ar trebui sa isi faca treaba, performanta multi-core.


Arhitectura ZEN a fost una dintre cele mai importante lansari hardware din lumea PC in anul 2017.
In acest moment, varful de gama este RYZEN 9!


Porturi:
2 x USB 3.1
1 x USB 2.0
1 x HDMI
1 x Audio Out/Microfon

Cititor de carduri:
SD
SDHC
SDXC
MMC

VEZI TOATE SPECIFICATIILE pentru Laptop ultraportabil Laptop Lenovo V14 ADA cu procesor AMD Ryzen

Promotie realizata ca afiliat eMAG!

Daca v-a placut articolul meu, va invit sa urmariti si pagina de facebook SmartInsert 

Comentarii

Postări populare