Laptop-uri cu preturi intre 2200 lei si 3200 lei

 Laptop-uri LENOVO si ASUS

In acest moment, laptopurile de mai jos pot fi achizitionate la preturi reduse, foarte avantajoase:

Lenovo ThinkBook 15 G2 ARE cu procesor AMD Ryzen 3 4300U pana la 3.70 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon Grahics, Free DOS, Mineral Grey

Acest laptop este unul dintre cele mai subtiri si mai usoare disponibile la aceasta gama de pret. 
Cu toate acestea, include procesoare mobile AMD Ryzen 4000 Series, care pot face fata si sarcinilor de lucru foarte solicitante. Afisajul FHD cu rame subtiri, gama de culori 100% sRGB si certificarea TÜV Rheinland ofera imagini uimitoare, fara stres asupra ochilor.
Echipat cu caracteristici inovatoare care includ un buton de alimentare cu cititor de amprente integrat pentru autentificare usoara, tehnologie de anulare a zgomotului bazata pe AI care minimizeaza zgomotul ambiental in timpul sedintelor si o tasta rapida care permite accesul la asistenta Lenovo cu doar o apasare de tasta.
Dispozitivul ofera o racire semnificativ mai buna decat generatia anterioara - utilizatorii pot regla performanta computerului, echilibrand viteza ventilatorului, capacitatea termica si autonomia bateriei. Tehnologia WiFi 6 optionala permite viteze mai mari de internet.


Finisat in culori atragatoare si o tasta Enter intr-o nuanta complementara, ASUS VivoBook 15 ofera un plus de stil si dinamism sarcinilor de utilizare zilnica. Echipat cu un procesor Intel® Core™ i3, VivoBook 15 iti ofera puterea de care ai nevoie pentru a-ti duce la indeplinire sarcinile de utilizare. 
Tehnologia de performanta inteligenta ASUS dispune de modurile Whisper, Balanced si Performance. 
Cand laptopul este comutat in modul Performanta, sistemul va seta automat valoarea limita a puterii procesorului de la 15 la 28 de wati si va regla setarea vitezei ventilatorului pentru a obtine performante mai bune. Conform rezultatelor testelor, modul Performanta poate creste performanta procesorului cu 20% fata de modul Standard si cu pana la 40% fata de generatia anterioara de 15W CPU. 
Cand este comutat in modul Whisper, utilizatorii ar putea avea parte de o utilizare extrem de rece si silentioasa cu economisire a energiei. 
Cand este trecut in modul Balanced (echilibrat), parametrii de performanta, termici si de putere sunt optimizati inteligent pentru sarcinile de zi cu zi.


Designul laptopului ascunde un procesor puternic si o placa grafica care te ajuta sa profiti de ecranul de 15,6” cu raport mare ecran-corp. Asa cum te-ai astepta de la un dispozitiv de acest calibru, laptopul include si Wi-Fi rapid si spatiu de stocare din belsug.
Cu un SSD PCle M.2 de 512GB si RAM DDR4 (SO-DIMM) de 8GB, utilizatorii au suficienta putere si suficient spatiu de stocare pentru sarcinile lor.
Prin intermediul USB-C™, utilizatorii beneficiaza de transfer de date super rapid prin SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2 Gen 1). 
De asemenea, include si un total de patru USB-uri: un port USB 2.0, un port HDMI si doua porturi SuperSpeed USB 5 Gbps Type A, dintre care unul poate fi utilizat pentru incarcare offline.
Cu designul intunecat si discret si tastatura cu retroiluminare, laptopul are un stil profesional care va arata bine in orice incapere si este ideal pentru a lucra in medii cu iluminare redusa.

VEZI ALTE LAPTOP-uri - acestea fac parte din oferta EMAG!

Daca ati gasit ceva interesant in articolul meu, va invit sa urmariti si pagina de facebook SmartInsert 

Comentarii

Postări populare